e-up!

Overstappen op elektrisch rijden? Stap maar in! De e-up! is de volledig elektrische stadsauto van Volkswagen. De krachtige elektrische motor levert puur rijplezier. Met één laadbeurt kunt u tot wel 160 kilometer** elektrisch rijden. De speciaal voor de e-up! ontworpen 15-inch lichtmetalen velgen ‘Blade’ maakt de e-up! aerodynamisch in uiterlijk en rij-ervaring. Dit maakt de e-up nóg efficiënter.

 • Vanaf € 27.490*
 • Private lease vanaf € 555***p/m
 • Bijtelling vanaf 4%
 • Topsnelheid 130 km/u

Veel slims onder één dak

Een 100% elektrische auto die rem-energie gebruikt om z’n batterij weer op te laden. Dat en nog veel meer slims krijgt je bij een e-up! standaard beschikt de e-up! over twee laadsnoeren. Het eerste is voor het laadpunt bij u thuis en publieke laadpalen. De tweede is een laadsnoer om in een noodgeval te laden via een huishoudelijk stopcontact. Met Car-Net regel je via de app of via de pc alle functies op afstand zoals de status van de accu of waar de e-up geparkeerd staat.

Bekijk de volledige standaarduitrusting Weinig te wensen over.

Maak de e-up! nóg completer.

Met het Drive-pakket voorzie je de e-up! onder andere van cruise control. Waardoor je nog comfortabeler door het verkeer rijdt en het betekent ook nog eens zuiniger rijden. Rear View maakt parkeren eenvoudig door het gebied achter de auto te laten zien op het display van de radio. De e-up! is geruisloos en produceert een geluid wat buiten de auto te horen is. Wel zo veilig voor de voetgangers en fietsers om je heen! Optioneel is de e-up! te voorzien van een prachtig panorama-dak waardoor je extra veel licht binnen krijgt en het bijna voelt alsof je een open dak hebt. Haal de zon binnen in je up!

Easy energy

Elektrisch rijden is pas C02-neutraal als de stroom volledig wordt opgewekt uit natuurlijke bronnen zoals wind en zon. Om dit te kunnen bieden werkt Volkswagen samen met Eneco. Eneco HollandseWind® is windstroom die voor 100% opgewekt wordt door windmolens in Nederlandse windparken, er is immers genoeg wind voor ons allemaal. Kiest u voor de e-up!, dan rijdt u gegarandeerd op Eneco HollandseWind® en dus op 100% groene stroom.

Krachtige lithium-ion-accu.

De e-up! beschikt over een lithium-ion-accu die vernuftig onder de achterstoelen en de bodem van de elektrische auto is geïntegreerd. Slimme software zorgt ervoor dat de individuele cellen worden gebalanceerd, waardoor de accu van e-up! vollediger oplaadt dan die van de meeste andere elektrische auto’s. Resultaat: met één laadbeurt kunt u tot wel 160 kilometer elektrisch rijden.

 • Puur elektrisch
 • Zuinig
 • Schoon
 • LED-dagverlichting
 • Geen standaard cruise control
 • Minder keus in kleuren
 • Alleen in vierdeurs

Eenvoudig elektrisch rijden voor de lease-rijder

Volkswagen biedt een totaaloplossing die CO2-neutraal rijden ook echt mogelijk maakt. Zonder onverwachte kosten, alles is inclusief. Een Smart laadpakket om de e-up! gemakkelijk op te laden, inclusief basisinstallatie en een onderhoudsabonnement. Een een jaar lang gratis HollandseWind® van Eneco. 24/7 pechhulp, onderhoud, reparatie, banden en verzekering van de e-up!. Via een smartphone toegang tot de e-up! met een Car-Net abonnement.

Ook aan de vakanties is gedacht. Breidt het lease-contract uit met een vakantieauto voor 3 weken per jaar.

Brochure.

Thuis nog even rustig alles nalezen?
Download dan gratis de brochure.

Brochure Downloaden

Proefrit.

Ervaar zelf de nieuwe e-up!
Reserveer nu een proefrit bij je dealer.

Reserveer een proefrit

Showroom.

Natuurlijk mag je alle opties van de e-up! zelf uitproberen. Graag zelfs. Je bent welkom bij de dichtstbijzijnde showroom.

Vind een showroom

**Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de NEDC testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door factoren zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

*** Volkswagen Private Lease-contract wordt onder het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services. Getoonde vanafprijzen zijn o.b.v. Private Lease inclusief BTW bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Vaste opzegvergoeding is 40% van de resterende leasetermijnen. Aanbod geldig zolang de voorraad strekt. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.