.

Voordelig onderhoud voor uw Volkswagen.

Gaat uw Volkswagen al wat langer mee? Dan komt uw Volkswagen in aanmerking voor Economy Service. U profiteert van een extra lage prijs voor onderhoud en reparaties die uitgevoerd worden door de monteurs die officieel gecertificeerd zijn door de Volkswagen fabriek.

De voordelen van Economy Service:

  1. Altijd lage onderhoudsprijzen
  2. 2 jaar garantie op onderdelen en uitgevoerde werkzaamheden
  3. Gratis pechhulp in Europa 
  1. Altijd gebruik van originele onderdelen
  2. Gratis APK bij onderhoud
  3. Gekwalificeerde Volkswagen monteurs

Plan uw werkplaatsafspraak online in

Maak direct een werkplaatsafspraak. Vul eerst uw kenteken in zodat we weten om welke auto het gaat.

De voordelen van Volkswagen Economy Service

Speciaal voor oudere modellen hanteert Volkswagen extra lage prijzen voor een onderhoudsbeurt. Afhankelijk van de kilometerstand en leeftijd kan het voorkomen dat uw Volkswagen toe is aan extra werkzaamheden zoals bougies, brandstoffilter, remvloeistof of de distributieriem.

Met Economy Service geniet u standaard van Mobibiliteitsgarantie. Zo bent u na onderhoud of de reparaties kosteloos verzekerd van snelle hulpverlening in bijna heel Europa. Met de kwaliteit van een Volkswagen dealer of andere professionele hulpverlener. Brochure Mobiliteitsservice downloaden.

Door het gebruik van originele Volkswagen onderdelen blijft uw Volkswagen ook een echte Volkswagen. De originele onderdelen zijn van de hoogste kwaliteit die aan alle fabrieksvoorschriften voldoen waardoor ze langer meegaan en zorgen ervoor dat uw veiligheid gewaarborgd blijft.

Bij Economy Service heeft u 2 jaar garantie op de onderdelen die tijdens de reparatie of onderhoudsbeurt zijn vervangen. Dit geldt voor zowel Volkswagen Originele Onderdelen als Volkswagen Economy Onderdelen en op uitgevoerde werkzaamheden.

Al onze monteurs zijn opgeleid door Volkswagen zodat ze uw Volkswagen het beste kennen. Daarnaast wordt er altijd volgens fabrieks­ voorschrift en met fabrieksapparatuur gewerkt waardoor onderhoud en reparaties snel en efficiënt uitgevoerd worden. Hierdoor weet u zeker dat uw Volkswagen een echte Volkswagen blijft.

Is uw Volkswagen bijna toe aan een APK? Laat deze dan tegelijkertijd gratis uitvoeren bij een onderhoudsbeurt. U betaalt alleen de wettelijk afmeldkosten van € 3,85. U kunt 2 maanden voor de vervaldatum de APK laten uitvoeren, de vervaldatum zal dan behouden blijven en worden verlengd met één of twee jaar. Kijk op www.volkswagen.nl/apk voor meer informatie.

*Genoemde onderhoudsprijzen zijn all-in pakketadviesprijzen en inclusief btw. Op basis van fabrieksvoorschrift worden er afhankelijk van kilometers en of jaren extra controles uitgevoerd en onderdelen vervangen, dit kan per model verschillen en kan extra kosten met zich meebrengen. Wanneer deze extra onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd moeten worden kan per model en type verschillen. Voor de intervallen verwijzen wij naar het serviceboekje of naar uw dealer.