.

Voordelig onderhoud voor uw Volkswagen.

Gaat uw Volkswagen al wat langer mee? Dan komt uw Volkswagen in aanmerking voor Economy Service. U profiteert van een extra lage prijs voor onderhoud en reparaties die uitgevoerd worden door de monteurs die officieel gecertificeerd zijn door de Volkswagen fabriek.

De voordelen van Economy Service:

  1. Vaste lage onderhoudsprijzen
  2. 2 jaar garantie op uitgevoerde werkzaamheden
  3. Gratis pechhulp in Europa 
  1. Offerte = factuur
  2. Altijd gebruik van originele onderdelen
  3. Gratis APK bij onderhoud 

Plan uw werkplaatsafspraak online in

Maak direct een werkplaatsafspraak. Vul eerst uw kenteken in zodat we weten om welke auto het gaat.

De voordelen van Volkswagen Economy Service

Speciaal voor oudere modellen hanteert Volkswagen extra lage prijzen voor een onderhoudsbeurt. Afhankelijk van de kilometerstand en leeftijd van uw Volkswagen kunt u denken aan het vervangen van bougies, brandstoffilter, remvloeistof of de distributieriem. Klik op uw model voor een overzicht van de lage onderhoudsprijzen.

Met Economy Service geniet u standaard van Mobibiliteitsgarantie. Zo bent u na onderhoud of de reparaties kosteloos verzekerd van snelle hulpverlening in bijna heel Europa. Met de kwaliteit van een Volkswagen dealer of andere professionele hulpverlener. Brochure Mobiliteitsservice downloaden.

Speciaal voor reparaties van oudere modellen heeft Volkswagen ‘Economy Onderdelen’. Dit zijn nieuwe Volkswagen onderdelen speciaal voor modellen die niet meer geproduceerd worden met een zacht prijsje. De Service Adviseur weet wanneer Economy Onderdelen gebruikt kunnen worden. Zo geniet u van Volkswagen kwaliteit met een Economy prijs.

Bij Economy Service heeft u 2 jaar garantie op de onderdelen die tijdens de reparatie of onderhoudsbeurt zijn vervangen. Dit geldt voor zowel Volkswagen Originele Onderdelen als Volkswagen Economy Onderdelen.

Geen verrassingen achteraf met de Service Dialoog. Aan de hand van een checklist controleert de Service Adviseur vooraf de aandachtspunten. U bespreekt samen wat er gedaan moet worden en wat kan wachten. Zo weet u vooraf wat de kosten zijn. Komt de monteur tijdens het onderhoud nog iets tegen, dan belt hij u direct om dit te bespreken.

Is uw Volkswagen ook toe aan een APK-beurt? In combinatie met onderhoud is de APK helemaal gratis. De enige voorwaarde is, dat u Volkswagen Inclusief-lid bent. Nog geen lid? Geen probleem, het lidmaatschap is gratis. Met Volkswagen Inclusief profiteert u van extra kortingen en exclusieve privileges.

*Genoemde onderhoudsprijzen zijn all-in pakketadviesprijzen en inclusief btw. Op basis van fabrieksvoorschrift worden er afhankelijk van kilometers en of jaren extra controles uitgevoerd en onderdelen vervangen, dit kan per model verschillen en kan extra kosten met zich meebrengen. Wanneer deze extra onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd moeten worden kan per model en type verschillen. Voor de intervallen verwijzen wij naar het serviceboekje of naar uw dealer.