Schade

Schade is natuurlijk al vervelend genoeg. Graag helpen wij u weer op weg! Wij hebben verstand van uw auto en verrassen u graag in positieve zin als u met een schade te maken krijgt. Ook bij inbraken en diefstal en al uw vragen over schadeherstel bent u voor uw Volkswagen op het goede adres. Direct schade melden? Bel dan naar 088-6680890. Raadpleeg de voorwaarden wanneer u meer wilt weten over het eigen risico, vervangend vervoer en uitkering na schade.

Terug naar Volkswagen autoverzekering homepagina.


Schade melden (alleen uw auto heeft schade)

Dit wordt in verzekeringstermen ook wel eenzijdige schade genoemd. Denk hierbij aan schade door bijvoorbeeld storm, hagel of als u bij het inparkeren een paaltje raakt.
Neem direct contact met ons op via telefoonnummer 088-6680890 of vul direct het formulier in.

Schade melden (er zijn anderen bij betrokken)

Dit wordt in verzekeringstermen ook wel tweezijdige schade genoemd. Er zijn bij het ongeval minimaal twee verkeersdeelnemers betrokken. Denk hierbij aan een aanrijding met een auto of fietser. Vul dan altijd het Europees schadeformulier in.


*Als u de pdf download moet u de voorzijde van het aanrijdingsformulier 2 keer printen en invullen.

Ruitschade: sterretje of vervanging

Wanneer uw ruit kan worden gerepareerd met een harsinjectie dan wordt er, wanneer u dit laat doen via Volkswagen ruitenservice, geen eigen risico in rekening gebracht. In veel gevallen kan een sterretje worden gerepareerd door middel van een harsinjectie wanneer het gaat om een schade die kleiner is dan een muntstuk van € 2. Bij vervanging van een ruit geldt een eigen risico van € 65 via uw Volkswagen dealer. Maak snel een afspraak met uw Volkswagen dealer.

Diefstal of vermissing

Bij diefstal of vermissing van uw voertuig raden we u aan direct aangifte te doen bij de politie. We hebben het proces-verbaal namelijk direct nodig om de melding in behandeling te nemen.

Inbraak

Wanneer er in uw auto is ingebroken meld dit dan direct bij de politie. Dit is belangrijk omdat wij een proces-verbaal nodig hebben om de schade af te handelen.

Vind uw schadehersteller

Met een Volkswagen autoverzekering bent u altijd verzekerd van service en kwaliteit. Schadeherstel vindt plaats bij de Volkswagen dealer.

Volkswagen autoverzekering

Homepagina autoverzekering

Alle dekkingen in een overzicht, maar maak ook gerust gebruik van onze extra voordelen.

Direct contact

Wij helpen u graag.

Heeft u vragen over uw schade of wilt u deze direct melden? Bel ons gerust op 088-6680890.
Bel voor overige vragen 033-4791722.

Overige informatie

Meer informatie over de Volkswagen autoverzekering.

U vindt hier onder andere onze FAQ, polisvoorwaarden, overige informatie en onze contactinformatie.