Mobiliteitsoplossingen van Volkswagen

Flexibel en op maat

Mobiliteitsoplossingen

Vind jouw perfecte oplossing

Wat jij en je medewerkers nodig hebben qua mobiliteit verandert. Flexibiliteit en maatwerk zijn de nieuwe standaard en daar horen passende oplossingen bij. In samenwerking met onder andere MIND, Shuttel en Greenwheels helpen we jou om slim gebruik te maken van alle mogelijkheden.

Overzichtelijke rittenregistratie met MIND

De rittenregistratie bijhouden is niet het leukste klusje, maar wel nuttig. Het kan jou en je medewerkers een hoop geld en gedoe schelen. De rittenregistratie kan je op verschillende manieren bijhouden, maar MIND Mobility is misschien wel de makkelijkste. Met MIND Mobility houd je eenvoudig overzicht over je hele wagenpark en bespaar je tot 14% op onderhoud en verbruik.

MIND
Shuttel kaart

Shuttel: alles in één

Een auto is een makkelijk vervoersmiddel voor zakelijke ritten, maar niet altijd ideaal. Soms zijn het openbaar vervoer, de taxi of fiets snellere en betere opties. Met de mobiliteitspas van Shuttel heb je alle vrijheid in het kiezen van een vervoersmiddel en worden de gemaakte kosten centraal bijgehouden. Parkeren, tanken en elektrisch laden kan ook gewoon met je Shuttel-pas. Ideaal voor de zzp’er: maandelijks ontvang je een helder overzicht van de kosten, zodat losse bonnetjes en een onoverzichtelijke administratie verleden tijd is.

Duurzaam delen dankzij Greenwheels

Als je niet zo vaak autorijdt, is een eigen auto overbodig. Gelukkig kun je met Greenwheels ook de luxe van een Volkswagen ervaren voor een aantal uur, dag, weekend of zelfs week. Dit biedt ook uitkomst als jouw bedrijf geen eigen wagenpark heeft, maar je wel flexibel gebruik wilt maken van auto's. Bij Greenwheels wordt alles voor je geregeld: het enige dat jij hoeft te doen, is je aanmelden, dit kan ook met je Shuttelkaart. Dan rijd je over 15 minuten weg in jouw Volkswagen. Of nou ja, ‘jouw Volkswagen’... Voor eventjes, dan.

Greenwheels

Meer informatie over zakelijke mogelijkheden?

Neem contact met ons op
Meer informatie over zakelijke mogelijkheden