Zakelijk rijden in 2020

Wat is er veranderd?

Wat is er veranderd op 1 januari 2019

Bijtelling, milieu-investeringsaftrek, bpm, motorrijtuigenbelasting en btw. Wie de belastingen rondom mobiliteit een beetje wil volgen, heeft er een hele klus aan. Reden voor ons om de meest gestelde vragen voor je op een rijtje te zetten.

 

Kan ik een deelauto ook privé gebruiken? Welke fiscale vrijstellingen gelden er voor elektrische auto’s? En kan ik ook in 2020 nog profiteren van de investeringsaftrek? In onderstaand document vind je het antwoord op deze en nog 7 andere meest gestelde vragen over zakelijk rijden in 2020. Via onderstaande button kun je dit document gratis downloaden.

Ontdek de antwoorden op de 10 meest gestelde leasevragen

Antwoord op 100 fiscale vragen

Voor een nog completer overzicht stellen wij elk jaar het Fiscaliteiten boekje samen. Met dit gratis naslagwerk heb je in no time antwoord op de 100 meest gestelde vragen over fiscale zaken en mobiliteit in 2020. Deze vragen zijn opgesteld en beantwoord door fiscalisten. Zo krijg je onder meer antwoord op de vragen: tellen opties en accessoires nog mee voor de BPM en hoe snel mag ik een auto afschrijven?

Je kunt deze praktische gids nu gratis aanvragen via onderstaande button. Het boekje wordt daarna zo snel mogelijk naar je opgestuurd.

Boekje Fiscaliteiten 2020 gratis aanvragen

Meer informatie over zakelijke mogelijkheden?

Neem contact met ons op
Meer informatie over zakelijke mogelijkheden