Zakelijk rijden in 2019

Wat is er veranderd?

Wat is er veranderd op 1 januari 2019

Bijtelling, milieu-investeringsaftrek, bpm, motorrijtuigenbelasting en btw. Wie de belastingen rondom mobiliteit een beetje wil volgen, heeft er een hele klus aan. Reden voor ons om de meest gestelde vragen voor u op een rijtje te zetten.

 

Kan ik een deelauto ook privé gebruiken? Welke fiscale vrijstellingen gelden er voor elektrische auto’s? En kan ik ook in 2019 nog profiteren van de investeringsaftrek? In onderstaand document vindt u het antwoord op deze en nog 7 andere meest gestelde vragen over zakelijk rijden in 2019. Via onderstaande button kunt u dit document gratis downloaden.

Ontdek de antwoorden op de 10 meest gestelde leasevragen.

 

Antwoord op 100 fiscale vragen.

Voor een nog completer overzicht stellen wij elk jaar het boekje ‘Fiscaliteiten 2019’ samen. Met dit gratis naslagwerk heeft u in no time antwoord op de 100 meest gestelde vragen over fiscale zaken en mobiliteit in 2019. Deze vragen zijn opgesteld en beantwoord door fiscalisten. Zo krijgt u onder meer antwoord op de vragen: tellen opties en accessoires nog mee voor de BPM en hoe snel mag ik een auto afschrijven?

U kunt deze praktische gids nu gratis aanvragen via onderstaande button. Het boekje wordt daarna zo snel mogelijk naar u opgestuurd.

Boekje Fiscaliteiten 2019 gratis aanvragen.

Meer informatie over zakelijke mogelijkheden?

Neem contact met ons op
Meer informatie over zakelijke mogelijkheden