Zorgeloos opladen, thuis en op je werk?

Volkswagen regelt het voor je

Steeds meer zakelijke rijders stappen over op een elektrische auto. Voor werkgevers een mooie kans om het wagenpark te verduurzamen. Met de slimme laadoplossingen van Volkswagen kun je deze ontwikkeling als werkgever nog beter faciliteren. Zo profiteren jij en je medewerkers van compleet laadgemak. Ontdek nu onze laadoplossingen.

Opladen op het werk

Ben je ondernemer en heb je een eigen wagenpark? Dan heeft Volkswagen interessante laadoplossingen voor je. Met eigen oplaadpunten die geschikt zijn voor installatie op jouw bedrijfsparkeerplaats hebben medewerkers en bezoekers met een elektrische auto altijd een goede laadoptie.

elektrisch laden zakelijk
 • Geschikt voor eigen parkeerplaats(en) op het bedrijfsterrein.
 • Koop of zakelijke lease: neem hiervoor contact op met je dealer.
 • Onze partner Shuttel verzorgt het gehele traject van offerte tot en met de installatie van het laadpunt.
 • Slimme laadpunten: Gasten betalen hun eigen laadkosten, niet het bedrijf.
 • Optioneel is een onderhoudsabonnement voor onderhoud en reparatie.
 • Twee varianten: met enkele of dubbele aansluiting.
Meer details over onze zakelijke oplaadpunten vind je hier.

Thuis opladen

Als je zelf een parkeerplaats hebt bij je huis is thuisladen met een eigen laadpaal een voordelige optie. Je betaalt dan zo’n € 0,23 per kWh. Een laadpaal voor thuis heeft vaak al een eigen kabel, zodat je hem makkelijk aan je auto kunt koppelen. Met een laadpunt op het werk en een eigen laadpaal thuis, hoef je nog minder bij een openbare laadpaal op te laden en ben je voordeliger uit. Je kunt een laadpunt kopen, maar zakelijke leasers hebben vaak ook de optie hem op te nemen in het leasecontract. Onze partner Shuttel regelt de installatie van de laadpaal en de maandelijkse facturatie van de stroomkosten. De kosten voor thuisladen worden automatisch teruggestort op de rekening van jouw werknemer.

 • Compleet laadgemak met een thuislaadpunt op maat.
 • Bespaar op stroomkosten door voordelig thuis te laden.
 • Kosten voor thuisladen worden maandelijks aan jou of je leasemaatschappij gefactureerd en automatisch teruggestort op de rekening van je werknemer.
 • Shuttel verzorgt het gehele traject van offerte tot en met de installatie van het laadpunt.
 • Sluit optioneel een abonnement voor onderhoud en reparatie af.

Meer details over onze thuislaadpunten vind je hier.

Thuis laden
 

Laadsleutelhanger en Shuttel kaart

laadkaart
 

Je start het laden bij een laadpaal met je Shuttel laadsleutelhanger. Daarmee weet je zeker dat je altijd groene stroom laadt en dat je CO2-neutraal rijdt. Met de Shuttel kaart handel je al je parkeertransacties af. Alle kosten voor laden en parkeren komen daarmee op één maandelijkse verzamelfactuur. Bovendien krijg je met je Shuttel kaart bij Volkswagen een gratis elektrisch rijden training én korting in de Volkswagen webshop.

Optioneel gebruik je de Shuttel kaart als mobiliteitskaart. Je reist met de kaart dan ook met openbaar vervoer, taxi, Greenwheels of fiets. Iedere maand ontvang je één overzichtelijke factuur met al je mobiliteitskosten. Handig en duidelijk.

Lees meer op de website van Shuttel

Fiscale voordelen met een elektrische auto

Voor zakelijke rijders zijn de financiële voordelen van elektrisch rijden groot. Je profiteert namelijk van een flink aantal fiscale stimuleringsmaatregelen. Zo betaal je geen wegen- en motorrijtuigenbelasting. Ontdek hier alle fiscale voordelen.

Fiscale voordelen

Meer over elektrisch rijden

Meer informatie over elektrisch rijden en het opladen van je elektrische auto, vind je op deze pagina. Heb je alsnog een vraag, of wil je een persoonlijk advies over zakelijk elektrisch rijden, dan helpt de Volkswagen dealer je graag verder.

Vind je dealer

Meer informatie over zakelijke mogelijkheden?

Neem contact met ons op
Meer informatie over zakelijke mogelijkheden