De Passat

GTE.

Bekijk de voorraad
Passat GTE

Standaard inclusief luxe.

Wanneer je een krachtige brandstofmotor met een elektromotor combineert in de Passat, dan krijg je de Passat GTE. Deze hybride heeft niet alleen heel veel vermogen, maar is daarnaast heel rijk uitgerust. Ook profiteer je nog vijf jaar lang van slechts 15% bijtelling.

Standaard op de Passat GTE.

Volkswagen Passat Limo GTE Elektrisch
Herkenbaar design
Je herkent de Passat GTE direct aan de elegante blauwe details. Zo zijn de remklauwen blauw gelakt en loopt de blauwe bies in de grill door in de koplampen. Ook van binnen worden de blauwe details subtiel doorgevoerd in de bekleding.
Bekleding Weave Passat GTE
Volkswagen Passat Limo GTE Discover media pro
Infotainmentsysteem Discover Media
Het ‘Discover Media’ radio-, navigatie- en multimediasysteem is te bedienen via het 8 inch kleuren touchscreen en beschikt, naast een CD-speler, SD-kaartlezer en een AUX-in, ook over navigatie met onbeperkte kaartupdates.
Volkswagen Passat GTE, Composition Media
Volkswagen Passat Limo GTE Active info display
Active Info Display
Het instrumentenpaneel is compleet digitaal en interactief, heeft een 12,3 inch display met 2D en 3D weergave en kan verschillende informatie tonen.
Volkswagen Passat GTE, Extra power? Schakel via de GTE-knop heel eenvoudig naar de sportmodus.
Volkswagen Passat Limo GTE Modus
160 kilowatt (218 pk) vermogen
De Passat GTE wordt aangedreven door een 115kW (156 pk) sterke 1.4 TSI-benzinemotor én een 85 kW (115 pk) elektromotor. In ‘GTE-modus’ leveren benzinemotor en elektromotor samen tot wel 160kW (218 pk), maximaal 400 Nm koppel en een top van maar liefst 225 kilometer per uur.
Volkswagen Passat GTE, Car-Net e-Remote Position
Volkswagen Passat Limo GTE Car-Net Remote
Car-Net e-Remote
Car-Net 'e-Remote' bied je makkelijk toegang tot de belangrijkste functies van uw elektrische wagen. Heel praktisch vanaf de computer of dankzij de Car-Net-app ook gemakkelijk via uw smartphone.
Volkswagen Passat Limo GTE Adaptive cruise control
Volkswagen Passat Limo GTE 17 inch velgen
Optionele lichtmetalen velgen 'Dartford'
Standaard wordt de Passat GTE geleverd met 17 inch lichtmetalen velgen 'Montpelier', maar optioneel kan je kiezen voor een maatje meer: de 18 inch lichtmetalen velgen 'Dartford'.
Volkswagen Passat Limo GTE Montpellier
stocklocator
Stocklocator

Benieuwd welke Passat GTE uitvoeringen er op dit moment uit voorraad leverbaar zijn? Filter op jouw wensen en vind de uitrusting die bij je past.

Bekijk de voorraad

Veelgestelde vragen.

Hoe snel kan ik wegrijden in een voorraadauto?

Hoe snel kan ik wegrijden in een voorraadauto?

Afhankelijk van de dealer kan je al binnen twee weken wegrijden in jouw nieuwe Volkswagen uit voorraad. Hij is dan al helemaal klaar gemaakt voor de beste rij-ervaring.

Wat zijn de voorwaarden?

Wat zijn de voorwaarden?

Alle voorwaarden zijn te vinden op de voorwaarden pagina