Volkswagen en Apple Music.

Rijd met al je favoriete muziek.

Volkswagen Apple Music

Apple Music – Een onmisbaar optreden.

Apple Music biedt jou toegang tot meer dan 45 miljoen liedjes. Zonder reclames, online én offline. 

Volkswagen Apple Carplay

Op zoek naar een van je favoriete, grijsgedraaide nummers of juist een nieuwe artiest? Apple Music is de oplossing. Met 45 miljoen nummers om uit te kiezen, zit er gegarandeerd wat voor jou tussen. En als je even inspiratieloos bent, bieden de speciaal voor jou geselecteerde playlists uitkomst.

Nog een reden om voor Apple Music te gaan is de mogelijkheid tot offline streamen. Zo blijf je makkelijk binnen je databundel en kun je ook bij slechte internetverbinding genieten van muziek. Daarnaast is Apple Music altijd reclamevrij, te koppelen aan Apple CarPlay™ én beschikbaar op Apple en Android apparaten. 

Heb je al We-Connect (voorheen Car-Net) op je nieuwe Volkswagen? Dan ontvang je nu 6 maanden Apple Music gratis.

Tijdelijk 6 maanden Apple Music gratis.

Heb jij een nieuwe Volkswagen met We-Connect? Dan krijg jij 6 maanden Apple Music helemaal gratis.

Vink jij onderstaande voorwaarden af? Dan geniet je het komende halfjaar gratis van je favoriete muziek. Als je niet zeker weet of je aan alle voorwaarden voldoet, bekijk dan de FAQ onderaan de pagina. 

  • Je bezit een Volkswagen van modeljaar 2018 of nieuwer

  • Jouw Volkswagen is geschikt voor We-Connect en het is geactiveerd voor gebruik van de We-Connect Online Diensten (Guide & Inform en/of Security & Service)

  • Je hebt deWe-Connect app gedownload op je smartphone. Heb je deze nog niet? Download 'm dan nu.

Download voor Apple

Download voor Android

Volkswagen Apple Carplays

Apple CarPlay™ in jouw Volkswagen.

Voor de beste muziekkwaliteit in jouw Volkswagen luister je Apple Music via Apple CarPlay™.

Apple Music

Apple Carplay™ maakt het mogelijk om tijdens het rijden jouw iPhone-apps te bedienen via het infotainmentsysteem. Het enige dat je hiervoor nodig hebt, is de optie voor Car-Net App-Connect in je Volkswagen.

Nadat Apple CarPlay™ met de auto gekoppeld is, kun jij zorgeloos telefoneren, muziek luisteren en berichten sturen. Carplay™ bevat zelfs stembediening via Siri, zodat je het systeem kunt bedienen zonder je handen van het stuur te halen. Zo blijf jij altijd gefocust op de weg. Wel zo veilig.

Meer weten? Lees meer over Apple Carplay™.

Veelgestelde vragen.

Hoe kom ik achter het modeljaar van mijn Volkswagen?
Hoe kom ik achter het modeljaar van mijn Volkswagen?
Om achter het modeljaar van jouw Volkswagen te komen, kun je kijken naar het 10e nummer van het Vehicle Identification Number (VIN). Een ‘J’ staat voor modeljaar 2018, een ‘K’ staat voor modeljaar 2019.

Aan welke Volkswagen infotainmentsystemen kan We-Connect (voorheen Car-Net) worden gekoppeld?

Aan welke Volkswagen infotainmentsystemen kan We-Connect (voorheen Car-Net) worden gekoppeld?

Je hebt het “Discover Media” of “Discover Pro” navigatiesysteem, of de “Composition Media” radio nodig om We-Connect te kunnen gebruiken.
Met welke apparaten en systemen kan ik Apple Music gebruiken?
Met welke apparaten en systemen kan ik Apple Music gebruiken?
Apple Music is te gebruiken op iOS vanaf versie 8.4, Apple Watch, Apple TV, Mac, CarPlay, HomePod, PC, Android vanaf versie 4.3 en Sonos.
Maakt Apple Music gebruik van mijn databundel?
Maakt Apple Music gebruik van mijn databundel?
Ja, als je Apple Music gebruikt, gebruik je data. Echter kun je ook genieten van Apple Music via WiFi én je kunt je favoriete nummers en afspeellijsten downloaden en er offline naar luisteren. Dit helpt je je databundel te sparen. Als je Apple Music offline gebruikt, zal het systeem één keer per maand moeten checken of je abonnement nog geldig is. Hiervoor heb je verbinding met het internet nodig.
Kan ik Apple Music gebruiken op verschillende apparaten tegelijkertijd?
Kan ik Apple Music gebruiken op verschillende apparaten tegelijkertijd?

Nee, je kunt op één apparaat tegelijk muziek afspelen. Wanneer je start met muziek luisteren op een tweede apparaat, stopt het eerste apparaat met afspelen. Wel kan je Apple ID geïnstalleerd zijn op maximaal tien apparaten. 

* Alleen geldig voor individuele abonnementen; 3 maanden gratis voor bestaande leden; kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen of promoties; het abonnement wordt automatisch verlengd nadat de gratis periode afgelopen is. De promotiecode is 12 maanden geldig. De promotiecode kan niet worden doorverkocht, heeft geen geldwaarde en kan niet worden vervangen in geval van diefstal of kwijtraken. Alleen geldig voor Apple Music in Nederland. iTunes account is noodzakelijk. De algemene voorwaarden van Apple Media Services gelden; je kunt de algemene voorwaarden van jouw land vinden via https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes. Je moet minimaal 13 jaar oud zijn en wonen in het land van de winkel waar je de promotiecode wilt verzilveren. Compatibele apparaten en diensten zijn vereist. Apple Music is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc. Apple is geen deelnemer of sponsor van deze promotie.