We Upgrade

Voorgeprogrammeerd op jouw toekomst

Alsnog het allerbeste voor jouw toekomst

We Connect is jouw opstapje naar de nieuwste generatie mobiele online diensten en diensten in talloze Volkswagen-modellen. Vanaf het begin en op verzoek online, staan er voor jou tal van We Connect diensten ter beschikking. Na een eenmalige activering en aanmelding met je Volkswagen ID, maakt We Connect je het alledaagse leven niet alleen aangenamer maar ook comfortabeler. Nieuw daarbij is dat je de mogelijkheid hebt nieuwe functies in te schakelen voor je Volkswagen, ook na aankoop van de auto. Volledig volgens jouw wens alsnog individualiseerbaar. En heel eenvoudig online in de In-Car shop van het infotainmentsysteem. Hier kun je als We Connect-hoofdgebruiker de reeds verkrijgbare ‘We Upgrade’ -functies voor jouw auto bekijken.

Jouw Volkswagen leert altijd bij

We Upgrade-functies voor auto's die compatibel zijn met We Connect

Weet waar je heen gaat

Wil je een betere oriëntatie? Activeer dan alsnog de navigatiefuncties voor het infotainmentsysteem 'Ready 2 Discover' om jouw auto op te waarderen met intuïtieve navigatie. Dankzij de activering ontvang je een geïntegreerde, intuïtieve navigatie met 2D-kaartweergave voor Europa en toegang tot bijzondere reisdoelen (POI’s). Deze functies staan je na de activering blijvend ter beschikking en je hebt er geen internetverbinding of We Connect contract voor nodig. Naast deze praktische offline functies kun je gebruik maken van de We Connect Plus licentie met bijkomende nuttige online diensten. Zo word je, als hoofdgebruiker, dankzij de online verkeersinformatie nagenoeg in realtime over veranderingen en gevaren op de route geïnformeerd. Daarnaast zorgt de online routeberekening met permanente inachtneming van de verkeerssituatie en prognoses voor een optimale en veilige aankomst op je bestemming. Het kaartmateriaal wordt via een online kaartupdate (na selectie van de instelling 'Positie delen' in jouw infotainmentsysteem) automatisch en regelmatig bijgewerkt zodra de auto online is.

“Hallo Volkswagen”

Jouw Volkswagen begrijpt je. Bij de uitspraak 'Hallo Volkswagen' begint er een natuurlijke dialoog, zo wordt het veilig en comfortabel aansturen van de gekozen functies voor telefonie, media of navigatie mogelijk. Activeer daarvoor de spraakbediening voor het infotainmentsysteem 'Ready 2 Discover' of 'Discover Media' en stuur talrijke functies van de auto aan met je stem. Afhankelijk van het model en de uitrusting van de auto kunnen verschillende gekozen wagenfuncties door middel van spraak worden bediend. Hierdoor kun jij je volledig op de weg concentreren en voortaan nog meer van je ritten genieten.

Haal jouw apps de auto in

Met App-Connect worden gekozen apps en inhoud via de kabel rechtstreeks naar de display van het Infotainmentsysteem van jouw Volkswagen overgedragen en kunnen deze makkelijk en overzichtelijk door jou bediend worden. Zo wordt het bijzonder eenvoudig om bijvoorbeeld toegang te krijgen tot muziek, nieuws, kaarten of gesproken boeken. Volkswagen biedt drie interfaces voor het koppelen van smartphones met talrijke mogelijkheden: Apple CarPlay™, Android Auto™ van Google en MirrorLink®. Het gebruik van Apple CarPlay™ en Android Auto™ van Google is bovendien als ‘We Upgrade’-functie voor het navigatiesysteem ‘Discover Media’ en voor het systeem 'Ready 2 Discover' ook zonder kabel mogelijk. Om niet te worden afgeleid, kunnen er tijdens de rit alleen gecertificeerde apps worden gestart.

Voor innerlijke rust

Geef jouw nieuwe Golf meer persoonlijkheid. Met de uitbreiding van de standaard sfeerverlichting kun je aan de hand van jouw stemming de kleur van de verlichting in het interieur wijzigen. Met de sfeerverlichting (meerkleurig) krijg je in de vorm van een 'We Upgrade'-functie namelijk de beschikking over een uitgebreid kleurenpakket en daarmee een grotere keuze aan accentkleuren. Kies koelere of warmere kleuren, kleuren die passen in een verlichte metropool of ‘s nachts op donkere landwegen: voor elke rit kies je voor jou en je passagiers een gepaste sfeer.

Verblindingsvrij in bijna alle situaties

Het Assistentiesysteem voor groot licht 'Light Assist', zet ritten met de nieuwe Golf in een volledig nieuw licht. Met een camera die is ingebouwd achter de voorruit, kan Light Assist tegemoetkomend vrachtverkeer en voorliggers binnen de systeemgrenzen herkennen en automatisch schakelen tussen dim- en grootlicht. Zijn dat geen mooie vooruitzichten?

We Upgrade. Jij ook?

Heb je al een nieuwe Golf en een geldig We Connect-contract? Dan kun je als We Connect-hoofdgebruiker de via de In-Car shop gekozen functies tijdens een proefmaand gratis testen.

Meer over We Connect

Overzicht van de We Upgrade-functies voor uw Volkswagen

Hier ontvangt u een vrijblijvend overzicht van de geselecteerde 'We Upgrade'-functies in de auto van uw keuze die nog op een later moment geactiveerd kunnen worden. Over het algemeen is het noodzakelijk dat de auto over de voor de desbetreffende ‘We Upgrade’ benodigde technische functies en hardware beschikt. Om te weten komen welke functies er precies beschikbaar zijn voor uw Volkswagen, opent u de in-Car shop van het infotainmentsysteem.  Hier kan de hoofdgebruiker een overzicht van alle voor de auto beschikbare 'We Upgrade'-functies bekijken.

  De nieuwe Golf Andere auto's die compatibel zijn met 'We Connect'
Navigatie Wordt in een later stadium beschikbaar
Spraakbediening Wordt in een later stadium beschikbaar
App-Connect  Wordt in een later stadium beschikbaar
Light-Assist (Assistentie systeem voor groot licht) -
Sfeerverlichting (meerkleurig) -