We Connect diensten

Comfort

Precies op maat

Je hebt de auto nodig maar je partner heeft de sleutels? Stuur deze eenvoudig naar jezelf via de smartphone. Dankzij de personalisering worden je persoonlijke instellingen in een handomdraai geactiveerd. Jouw auto begrijpt je beter dan ooit, zeg gewoon “Naar het werk rijden” en je Volkswagen start de navigatie.  Dat is teamwork.

Personalisering

Nadat je een VW-account hebt aangemaakt en je voor de eerste keer in de auto aangemeld, word je herkend en worden je persoonlijke instellingen volledig automatisch en afhankelijk van de uitvoering geactiveerd voor een tal van systemen, zoals stoelinstellingen, verlichting, airconditioning, infotainment, navigatie en het bestuurdershulpsysteem. Maximaal comfort voor verschillende gebruikers en als je in meerdere auto's moet rijden.

Online spraakbediening

Met de online upgrade van de optionele spraakbediening, geniet u van een nog betere spraaksturing. Kies online uw lievelingsmuziek, zoek uw favoriete webradiozender via spraakbediening en geniet bij het navigeren van de intuïtieve doelingave. In de nieuwe Golf kunt u bovendien e-mails dicteren en laten voorlezen of uw In-Car apps bedienen - zonder dat uw blik daarbij afdwaalt van de weg.

Online interieurvoorverwarming

Uw auto op koude dagen voorverwarmen tijdens uw ontbijt. Met de dienst Online interieurvoorverwarming* kunt u bovendien vertrektijden via de We Connect app vastleggen, zodat u steeds in een warme en ontdooide auto kunt stappen.

* alleen in combinatie met de optionele uitrusting Interieurvoorverwarming.

Mobiele sleutel

Raak nooit meer uw sleutel kwijt - U kunt uw Volkswagen in een handomdraai openen en starten met uw smartphone als mobiele sleutel*. Stuur digitale sleutels aan uw vrienden en gezinsleden, zodat ze probleemloos gebruik kunnen maken van uw auto.

* Enkel beschikbaar met het optionele navigatiesysteem 'Discover Pro' en bij verbinding met de We Connect app. Initieel zijn er voor de Passat en de Arteon vijf gratis en voor de Golf afhankelijk van het ontwerp van de functie ook vijf mobiele sleutels ter beschikking. De mobiele sleutels zijn gedurende de eerste 4 jaar na het afsluiten van het We Connect-contract verwijderbaar. Het doorgeven van een mobiele sleutel vereist een identiteitscontrole van de sleutelverzender via het Volkswagen Ident-proces. Na de installatie op een compatibele smartphone heeft de mobiele sleutel een aan het eindapparaat gekoppelde geldigheid van één jaar.