We Connect diensten

Auto in het zicht

Alles wat je moet weten

Je ligt in bed en het schiet je te binnen: is het licht van de auto wel uitgeschakeld? Zijn de portieren op slot? Gelukkig hoef je je daarover geen zorgen meer te maken. Want je kunt dit gewoon via je smartphone bekijken. Hier zie je ook waar je geparkeerd hebt. En je telefoon informeert je over de wagenstatus of naderende onderhoudsinspecties. Rijden is het enige wat je zelf nog moet doen.

Digitale wagendocumentatie

Jouw nieuwe Golf biedt je tal van technische functies en mogelijkheden. Daarom is de wagendocumentatie voor de nieuwe Golf niet alleen als gedrukt boekje of wagendocumentatie online maar ook als voor geïnstalleerde app rechtstreeks op het Infotainmentsysteem van jouw auto op te roepen. Met de digitale wagendocumentatie vind je snelle, overzichtelijke en begrijpelijke antwoorden op al jouw vragen - interactief en gemakkelijk via het We Connect-webportaal of rechtstreeks in het infotainmentsysteem van jouw auto.

Portieren en licht

Met de dienst Portieren en licht controleer je heel eenvoudig in de app of de portieren van jouw Volkswagen vergrendeld zijn en of het licht is uitgeschakeld. Snel inzichtelijk voor een geruststellend gevoel.

Rijgegevens

De functie “Rijgegevens” analyseert jouw rijgedrag en biedt je bijvoorbeeld informatie over het gemiddeld verbruik.

Parkeerpositie

Met de dienst Parkeerpositie is één tik op je smartphone voldoende om te zien waar jouw auto staat. En indien nodig ook hoe je daar het snelst komt.

Wagenstatus

Altijd inzicht in alle relevante wagengegevens. Bekijk bijvoorbeeld de resterende actieradius, de actuele kilometerstand of wanneer de accu weer moet worden opgeladen.