Private Lease in het buitenland.

Volkswagen Veel Gestelde Vragen Home

Pech en schade.

Bij pech of schade in het buitenland kan je contact opnemen met de BerijdersDesk via telefoonnummer +31 33 454 95 55. Buiten kantooruren word je doorgeschakeld naar de Alarmcentrale.

 

Bekeuringen.

Krijg je in het buitenland een bekeuring? Ook deze vallen helaas in Nederland bij je op de mat. Deze is voor jouw eigen rekening. Je bent zelf verantwoordelijk voor het op tijd betalen van de bekeuring.

 

Groene kaart.

Ga je met je Volkswagen op vakantie naar Polen, Duitsland of Spanje? Dan is het belangrijk dat niet alleen je auto een groene kaart heeft, maar ook je eventuele caravan of aanhanger. Dit is in deze landen verplicht. Wil je weten naar welke landen je kunt reizen met je private leaseauto? Dit is te vinden op de groene kaart van je auto. Klik hier om direct een nieuwe groene kaart voor je auto, caravan of aanhanger aan te vragen. Houd wel rekening met enkele werkdagen verzendtijd en wees dus op tijd met het aanvragen van de (nieuwe) groene kaart.

 

Meer kilometers.

Houd bij je vakantieplannen wel rekening met de extra kilometers die een rit naar het buitenland kost. Als je werkelijke kilometers uit de pas lopen met je Private Leasecontract krijg je misschien te maken met onverwachte kosten!

Staat je vraag er niet bij?

Kijk eens bij de veelgestelde vragen van de onderstaande onderwerpen.

Mijn Private Leasecontract.
Praktische informatie.
Veelgestelde vragen.
Klantenservice.

Of neem contact op.

Start live chat.
Klacht indienen.