De nieuwe Passat Variant.

Najaar 2019 bij de dealer.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volkswagen Passat Variant

Haal het meeste uit je dag.

Je bent altijd onderweg. Naar werk, boodschappen doen en je wilt ook tijd vrijmaken om met je gezin leuke dingen te doen. Gelukkig helpt de nieuwe Passat Variant je een handje. De intelligente features, ruime kofferbak van 650 liter en het comfortabele design maken van elke rit in deze vernieuwde Volkswagen een ontspannen ervaring.

Slim design.

Niet alleen de features, ook het design van de Passat Variant hebben we een update gegeven. Zo zijn de grille, bumpers en achterlichten strakker dan ooit. Wil je een nog luxer design? Ga dan voor de optionele LED Matrix koplampen. Ze zien er niet alleen indrukwekkend uit, maar passen zich ook nog eens aan als jij de bocht door rijdt of er tegemoetkomend verkeer aankomt.

Op naar de toekomst.

De slimme innovaties op de Passat Variant, zoals Travel Assist en Digital Key, geven je een voorproefje van hoe rijden in de toekomst zal zijn. Autonoom, intuïtief en altijd verbonden.

Volkswagen Passat Variant

Sportiviteit van de bovenste plank.

Het design van de Passat Variant ziet er van zichzelf meer dan dynamisch uit, maar met het R-Line pakket al helemaal. Lichtmetalen velgen, R-Line bumpers en grille én een sportief interieur: probeer dat maar eens te overtreffen.

Volkswagen Passat Variant 2019 R-Line

Een overvloed aan intelligente features.

Meer dan genoeg slimme innovaties.

We hebben de vernieuwde Passat Variant uitgerust met talloze assistentiesystemen. Oude bekenden, zoals Lane Assist waarmee je netjes in het midden van de rijbaan blijft rijden, maar ook nieuwe features als Travel Assist en Digital Key.

Volkswagen Passat Variant

Travel Assist.

Dit slimme systeem zorgt ervoor dat je altijd in het midden van de rijbaan rijdt, met gepaste afstand tot je voorganger. Leg je handen op het stuur en de Passat Variant doet de rest. Zo krijg je bij snelheden tot 210 kilometer per uur een voorproefje van autonoom rijden.

Natural Voice Control.

Stembesturing is ideaal om je volledige focus op de weg te houden. Stel een vraag aan je Passat Variant en hij zoekt direct het antwoord voor je op. De ideale bijrijder, dus.

Adaptive en Predictive Cruise Control.

Adaptive Cruise Control ken je misschien wel als het systeem dat de juiste snelheid en afstand tot je voorganger aanhoudt. Predictive Cruise Control (vooruitziende snelheidsregeling)* gaat nog een stapje verder en zorgt ervoor dat de auto afremt voor bochten, rotondes en de bebouwde kom.

Digital Key.

Ben jij wel eens je sleutel kwijt? Geen probleem! Door slimme integratie kun je de deuren van je Passat Variant openen met bepaalde Samsung-telefoons.

En er is meer.

We hebben de Passat Variant uitgerust met nog veel meer luxe features. Denk aan Front Assist, dat je waarschuwt als je te dicht op je voorganger komt, en Trailer Assist, waarmee je eenvoudig met trailer inparkeert. Ook parkeer je makkelijk en veilig in en uit dankzij Park Assist en Rear Traffic Alert, én weet je dankzij voetgangersherkenning zeker dat je niemand over het hoofd ziet

Volkswagen Passat 2019
Volkswagen Passat Variant
Volkswagen Passat 2019
Passat Variant Highline CTA

Kun je niet wachten?

De nieuwe Passat Variant laat nog tot het najaar op zich wachten. Wil je nu al in een Passat Variant rijden? Geen probleem, het huidige model is nog volop uit voorraad leverbaar. Kies jouw voorraadauto en rijd binnen 5 dagen in je eigen Passat Variant.

Bekijk voorraad

De Passat Variant GTE is terug.

De hybride versie van de Passat Variant is terug van weggeweest. Met een grotere actieradius dan voorheen rijd je nu tot 55 kilometer volledig elektrisch (volgens WLTP-meetmethoden). Korte afstanden rijdt de GTE dus helemaal emissievrij.

Volkswagen Passat & Passat Variant
Volkswagen Passat Variant

Mis niks.

Nog maar een paar weken en de vernieuwde Passat Variant staat bij de dealer. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan nu in voor de Passat-nieuwsbrief.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Net zo intelligent, maar dan compacter.

Niet zoveel ruimte nodig? Ga dan voor de Passat, uitgerust met dezelfde slimme features en luxe designkenmerken.

Ontdek de Passat

Veelgestelde vragen.

Wanneer worden de prijzen van de nieuwe Passat Variant bekend en wanneer kan ik hem bestellen?
Wanneer worden de prijzen van de nieuwe Passat Variant bekend en wanneer kan ik hem bestellen?

In de zomer van 2019 worden de prijzen van de nieuwe Passat Variant bekend en dan kun je hem direct bestellen. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Schrijf je dan in voor de speciale Passat nieuwsbrief.

Wanneer kan ik de Passat Variant bij mijn dealer zien?
Wanneer kan ik de Passat Variant bij mijn dealer zien?

Je kunt de nieuwe Passat vanaf het einde van het derde kwartaal (2019) bij je dealer bewonderen. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen door je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

Wat zijn de afmetingen van de nieuwe Passat Variant?
Wat zijn de afmetingen van de nieuwe Passat Variant?

Passat 

Lengte 4,77 m
Breedte 1,83 m
Hoogte 1,46 m
Bagageruimte 586 l
Bagageruimte met neergeklapte achterbank  1.152 l

Passat Variant

Lengte 4,77 m
Breedte 1,83 m
Hoogte 1,48 m
Bagageruimte 650 l
Bagageruimte met neergeklapte achterbank 1.780 l

Welke motoren worden leverbaar?
Welke motoren worden leverbaar?

De belangrijkste nieuwe motor voor de Passat is de 2.0 TDI Evo, een zeer efficiënte 110 kW/150 pk sterke diesel. Naast de nieuwe 2.0 TDI Evo bestaat het dieselgamma uit nog twee motoren (88 kW/120 pk en 140 kW/190 pk).

De nieuwe Passat is er ook met TSI-benzinemotoren (110 kW/150 pk, 140 kW/190 pk en 200 kW/272 pk).

De Passat GTE krijgt een grotere elektrische actieradius van circa 55 kilometer (volgens de WLTP-meetmethode).

Hoe blijf ik op de hoogte van ontwikkelingen rondom de Passat Variant?
Hoe blijf ik op de hoogte van ontwikkelingen rondom de Passat Variant?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte van nieuws over de Passat.

* Je Volkswagen dealer vertelt je graag alles over de werking van dit slimme systeem.