Volkswagen Techniek DCC

DCC. Dynamic Drive Control.

Dynamic Drive Control (DCC) biedt de berijder de optie om het onderstel van de auto in te stellen met simpelweg één druk op de knop.

Past de rijkarakteristieken aan aan jouw persoonlijke smaak.

Dynamic Drive Control (DCC) is een systeem waarmee de bestuurder het onderstel van de auto kan instellen naar zijn of haar wensen. Dynamic Drive Control biedt drie standen waarop het onderstel kan worden ingesteld. Comfort voor soepelere vering en een comfortabele wegligging, sport voor een wat stuggere afstelling van het onderstel en normaal voor de middenweg tussen comfortabel en sportief.
Volkswagen Technieken DCC Rijkarakteristieken

Elke bestuurder zijn eigen afstelling.

Rijd je graag sportief en houd je partner meer van comfort? Het onderstel met elektronisch geregelde dempers stelt je in staat om met één druk op de knop de afstelling van de Volkswagen te veranderen. Je kunt kiezen voor een comfortabel, normaal of sportief onderstel. Met Dynamic Drive Control (DCC) rijd je altijd op de manier die jij het prettigst vindt.
Volkswagen Technieken DCC Afstellen

Sportief en comfortabel in één.

Dynamic Drive Control is een onderstel met elektronisch geregelde dempers en stelt de bestuurder in staat om per knopdruk te kiezen voor een comfortabel, normaal,- of sportief onderstel.
Volkswagen Technieken DCC Comfortabel
Volkswagen DSG Technieken
Wil je meer weten over de technieken van Volkswagen?