Techniek Climatronic Hero

Climatronic.

De volautomatische Climatronic airconditioning helpt je met het bepalen van de juiste temperatuur in de auto. Afhankelijk van het type auto kun je meerdere zones in de auto individueel regelen.

Voor ieder de juiste temperatuur.

Met de Climatronic volautomatische airconditioning heb je onder alle weersomstandigheden automatisch dezelfde temperatuur in de auto. Het systeem werkt in principe hetzelfde als de thermostaat bij jou thuis. Het is bovendien een 2-zone systeem, waardoor iedereen zijn eigen temperatuur kan instellen.
Volkswagen Technieken Climatronic

In meerdere zones de temperatuur regelen.

De Climatronic airconditioning is in te stellen naar de wensen van de bestuurder en zijn of haar passagiers. Afhankelijk van het type auto kun je Climatronic in 2 zones, 3 zones of zelfs 4 zones krijgen. Zo wordt het mogelijk om per inzittende de temperatuur individueel te regelen.
Volkswagen Climatronic Zones

Slimme airconditioning.

De Climatronic volautomatische airconditioning is buiten dat hij instelbaar is naar de wensen van de bestuurder of de passagiers ook nog eens erg slim. Zo voorkomt de Climatronic dat wanneer je de achteruitsproeier gebruikt of achteruit rijdt, vieze luchtjes de auto in kunnen komen.
Volkswagen Technieken Climatronic airc
Volkswagen DSG Technieken
Wil je meer weten over de technieken van Volkswagen?