App-Connect

App-connect.

In steeds meer Volkswagens kun je met je smartphone verbinding maken met je auto. Met App-Connect is het mogelijk via het beeldscherm van je infotainmentsysteem direct apps van je smartphone te bedienen. Dat is wel zo gemakkelijk en ook veiliger. App-Connect is verkrijgbaar voor bijna alle Volkswagen modellen als optie en behoort bij steeds meer uitvoeringen tot de standaarduitrusting.

Veiligheid en connectiviteit gaan hand in hand.

App-Connect is geschikt voor smartphones met het Android besturingssysteem. Onderweg kun je apps van jouw smartphone gebruiken. Via het beeldscherm van het infotainmentsysteem kun je die apps bedienen. Niet alle apps zijn tijdens het rijden beschikbaar.

App-Connect: Veiligheid en connectiviteit gaan hand in hand

Veilig auto rijden en toch bereikbaar.

Je zal jezelf vast wel eens betrappen op het feit dat je met je telefoon in de hand aan het rijden bent. Niet verstandig maar het gebeurt toch wel eens. Met App-Connect kun je je smartphone bedienen zonder je telefoon in de hand te houden. Zo ben je te allen tijde bereikbaar en wordt het weer een stukje veiliger op de weg.

App-Connect: Veilig auto rijden en toch bereikbaar

Zo wordt rijden nog veel leuker.

Volkswagen biedt direct een aantal ‘eigen’ apps aan, zoals Think Blue Trainer (zuinig rijden), My Guide (tips onderweg), Drive&Track (rijplezier) en Shared Audio (muziek streamen van diverse bronnen). Daarnaast zijn er door externe partijen ontwikkelde apps zoals Audioteka(voorleesboeken) en Aupeo (internet Radio).

App-Connect: Zo wordt rijden nog veel leuker

App-Connect: geschikte toestellen.

Om App-Connect te gebruiken heb je een smartphone nodig die deze functionaliteit ondersteunt. Het aantal geschikte smartphones groeit continu. Of een telefoon geschikt is voor App-Connect kun je gemakkelijk controleren op volkswagen.nl/telefoonkoppelen.

App-Connect: geschikte toestellen
Volkswagen DSG Technieken
Wil je meer weten over de technieken van Volkswagen?