Leusden,
25
oktober
2018
|
17:34
Europe/Amsterdam

Wereldpremière T-Cross vanavond in Nederland

T-Cross vanavond onthuld: volg het hier live

Samenvatting

Volkswagen onthult vanavond de nieuwe T-Cross. De wereldpremière van deze compacte SUV vindt plaats in Nederland en is te volgen via een online livestream. Eerder deze week heeft Volkswagen alvast een korte video met de eerste design highlights gelanceerd.

Met de komst van de T-Cross breidt Volkswagen het SUV-aanbod uit naar liefst vijf modellen: de T-Cross, T-Roc, Tiguan, Tiguan Allspace en Touareg. Deze stoere en compacte Volkswagen voelt zich thuis in de stad, maar is ook klaar voor het avontuur daarbuiten.

Livestream

De wereldpremière van de Volkswagen T-Cross vindt vanavond plaats in Halfweg bij SugarCity. De onthulling is via een livestream om 19:00 live hier te volgen:

Wil je enkel de highlights van de avond zien, volg de onthulling dan vanaf 19:00 via de stories op Instragram.com/volkswagennl

Prijzen en specificaties van de T-cross worden in aanloop naar de introductie bekend gemaakt. Geïnteresseerden die op de hoogte willen blijven van al het nieuws rond de T-Cross, kunnen zich inschrijven op https://forms.volkswagen.nl/abonnee/t-cross-nieuwsbrief.