Leusden,
12
april
2021
|
15:50
Europe/Amsterdam

Volkswagen Way To Zero Convention

Samenvatting

Het merk Volkswagen heeft een duidelijk doel voor ogen: CO2-neutrale mobiliteit voor iedereen. Tijdens de ‘Way To Zero Convention’ wisselt Volkswagen hierover van gedachten met onafhankelijke specialisten uit de zakenwereld, de politiek en de wetenschap. De digitale conferentie vindt plaats op 29 april aanstaande en is opgezet rond drie centrale thema’s: Hoe gaat Volkswagen zorgen voor CO2-neutrale mobiliteit? Wat kunnen klanten verwachten? En hoe helpen we de samenleving op weg naar CO2-neutraliteit? Vanwege de corona situatie vindt dit event in digitale vorm plaats.

Het format van Volkswagen’s ‘Way To Zero Convention’ weerspiegelt de nieuwe mindset bij Volkswagen: het is toegankelijk, ingericht op dialoog en digitaal. Specialisten van Volkswagen delen tijdens dit eendaagse congres kennis en ideeën met internationale gasten. De keynote presentatie wordt op 29 april gegeven door Ralf Brandstätter, CEO van het merk Volkswagen. Daarin licht hij de bouwstenen van de Way To Zero-strategie toe en laat hij zien hoe Volkswagen individuele mobiliteit volledig emissievrij wil maken.

Via paneldiscussies, presentaties en video’s bespreken deelnemers aan het congres onderwerpen als de accucellen van de toekomst, laadinfrastructuur, leefbare steden en hoe de auto- en energie-industrie steeds dichter naar elkaar toe groeien. Hoewel deze digitale conferentie primair bedoeld is voor journalisten, wordt geselecteerde content via een livestream ook publiekelijk uitgezonden. Het volledige event is na afloop ook on-demand beschikbaar.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.