Leusden,
27
februari
2018
|
09:51
Europe/Amsterdam

Volkswagen T-Roc nu ook als sportieve R-Line

Volkswagen T-Roc nu ook als sportieve R-Line

  • R-Line styling maakt crossover van Volkswagen nóg sportiever

De Volkswagen T-Roc is er nu ook als extra sportieve R-Line. Met de R-Line styling wordt het uiterlijk van deze crossover van Volkswagen nóg krachtiger en krijgt het interieur een sportieve en hightech ambiance. Het pakket is beschikbaar voor de T-Roc Sport en kost € 2.851.

Als R-Line heeft de T-Roc Sport nog meer road presence. Deze extra sportieve T-Roc is ondermeer voorzien van speciale R-Line bumpers met in de voorbumper zwarte luchtinlaten en in de achterbumper een zwarte diffuser. De dorpellijsten zijn gespoten in de kleur van de carrosserie. Ook de 18 inch lichtmetalen velgen ‘Sebring’ zijn blikvangers - 19-inch lichtmetalen velgen ‘Suzuka’ zijn beschikbaar voor een geringe meerprijs van € 439. De LED koplampen en donker getinte LED-achterlichten (standaard op T-Roc Sport) vormen een fraai geheel met de sportieve looks van deze T-Roc.

Higtech en sportief

Het interieur van de T-Roc Sport R-Line ademt hightech luxe en sportiviteit, met ondermeer het fraaie en innovatieve Active Info Display, een zwarte dakhemel en het met leder beklede R-line sportstuur met contrasterende stiksels. De Sport-comfortstoelen zijn bekleed met speciale R-Line stoffen en lederlook met contrasterende stiknaden. Andere opvallende accenten zijn de pedalen en voetsteunen van edelstaal, aluminium R-Line instaplijsten, vloermatten en een versnellingspookhoes met contrasterende stiksels. Bij het starten verschijnt het R-Line logo op het multifunctionele display.

De T-Roc Sport R-Line is er met de 1.5 TSI (110 kW/150 pk) of de 2.0 TSI (140 kW/190 pk) met 4MOTION vierwielaandrijving. De 2.0 TSI is standaard gekoppeld aan een DSG-automaat, die optioneel verkrijgbaar is op de 1.5 TSI. Het R-Line pakket is beschikbaar in combinatie met alle reguliere exterieurkleuren en enkele contrastkleur-combinaties.

De vanafprijs van het R-Line pakket bedraagt € 2.851 (€ 2.945 euro voor versies met DSG). De Volkswagen T-Roc Sport met R-Line pakket is nu te bestellen vanaf € 34.601*.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.