Leusden,
06
september
2019
|
11:28
Europe/Amsterdam

Volkswagen start met online verkoop van occasions

Volkswagen start met online verkoop occasions

  • Landelijk online platform voor Volkswagens-occasions
  • Perfect onderhouden dealeroccasions, ruim aanbod met garantie tot 24 maanden
  • Gratis voor de deur afgeleverd, 14 dagen proefrijden, ‘niet tevreden – geld terug’ garantie 
Samenvatting

Volkswagen-occasions zijn nu ook online te koop. Klanten profiteren daarbij niet alleen van de bekende zekerheden van een perfect onderhouden dealeroccasion, maar kunnen met een paar kliks ook eenvoudig en snel kiezen, kopen en financieren.

Uit onderzoek blijkt dat bijna een kwart van de occasionkopers overweegt om een gebruikte auto online aan te schaffen. Hierbij staan betrouwbaarheid en gemak op de eerste plaats. Gemak betekent online kopen op elk gewenst moment en levering aan huis.

Kiezen, kopen en financieren met een paar kliks

Met de mogelijkheid om online een zogenoemde Das WeltAuto dealeroccasion te kopen, geeft Volkswagen gehoor aan de veranderende wensen van de klant. DasWeltAuto dealeroccasions zijn gebruikte Volkswagens die gecontroleerd en goedgekeurd zijn op 130 punten zodat hoge kwaliteit gegarandeerd is. 

Net als ter plaatse bij de dealer kunnen kopers uiteraard ook online vertrouwen op een snelle, transparante en uitgebreide service. Wanneer de gewenste occasion op de site is gevonden, kan met een klik een rapport worden gedownload met daarin alle gegevens van de auto, inclusief de voertuighistorie. 

Ook de mogelijkheid tot financiering is in het koopproces opgenomen. Het gewenste maandbedrag kan op basis van aanbetaling, slottermijn en looptijd worden bepaald. Na het invullen van de benodigde informatie en het accepteren van de voorwaarden, wordt de financieringsaanvraag in gang gezet. 

Als de auto online is gekocht, heeft de klant de keuze tussen aflevering bij de Volkswagen-dealer of gratis thuisbezorging.

Uitgebreide garanties 

Das WeltAuto is hét kwaliteitslabel voor dealer-onderhouden occasions van Volkswagen. Auto’s die dit label dragen, kenmerken zich door een perfecte staat van onderhoud en uitgebreide garanties. Kiezen voor een Das WeltAuto dealeroccasion betekent zorgeloos rijden. Bij een online aangeschafte DasWeltAuto geldt een ‘niet tevreden - geld terug’ garantie van 14 dagen met een maximum van 500 kilometer. Als de auto om welke reden dan ook niet bevalt, kan hij zonder problemen weer worden ingeleverd en krijgt de klant het aankoopbedrag retour. Een Das WeltAuto wordt altijd geleverd met garantie die, afhankelijk van de leeftijd van de auto, kan oplopen tot liefst 24 maanden.


 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.