Leusden,
14
maart
2023
|
15:30
Europe/Amsterdam

Volkswagen presenteert wereldprimeur en nieuwe designtaal

  • #VWforthepeople: voorbode van een nieuwe elektrische compacte auto
  • Volg het live op 15 maart vanaf 18.20 uur
Samenvatting

Volkswagen maakt zich op voor een spectaculair onthullingsevent. Op woensdagavond 15 maart trekt het merk het doek van een spraakmakend studiemodel, als voorbode van een nieuwe, volledig elektrisch aangedreven compacte auto. Tegelijkertijd presenteert Volkswagen via deze concept car de geheel nieuwe designtaal die binnenkort terug gaat komen op de productiemodellen.

“De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan ons merk en onze producten. We gaan een nieuwe auto presenteren die niet alleen vooruitblikt op een nieuw elektrisch model van Volkswagen, maar die ook de nieuwe stijl voor onze toekomstige modellen weerspiegelt. Samen met Imelda Labbé, bestuurslid voor Verkoop en Marketing, Kai Grünitz, bestuurslid voor Technische Ontwikkeling en Andreas Mindt, hoofd Design, laten we zien hoe we Volkswagen de komende jaren gaan positioneren”, aldus Thomas Schäfer, CEO van Volkswagen.

Het onthullingsevent van Volkswagen is op 15 maart vanaf 18.20 uur live te volgen op de newsroom van Volkswagen Nederland.


#VWforthepeople

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.