Leusden,
11
maart
2019
|
14:59
Europe/Amsterdam

Volkswagen Polo nu ook met krachtige 1.5 TSI

Volkswagen Polo nu ook met krachtige 1.5 TSI

  • 110 kW/150 pk sterke viercilinder TSI benzinemotor
  • Standaard met DSG-automaat en adaptief Sport Select onderstel
  • Ook als sportieve Highline Business R
Samenvatting

Volkswagen levert de Polo nu ook met een krachtige 1.5 TSI benzinemotor. Het viercilinder turboblok levert 110 kW/150 pk en is standaard gekoppeld aan een DSG-automaat. Hij is er ook als extra luxe en sportieve Highline Business R.

De 1.5 TSI benzinemotor van de Polo is goed voor een vermogen van 110 kW/150 pk en een maximumkoppel van 250 Nm. Hij sprint met zijn DSG-automaat in 8,2 seconden van stilstand naar 100 km/h en haalt een topsnelheid van 216 km/u.

Highline

De Polo 1.5 TSI met 7-traps DSG-automaat is er standaard als luxe Highline. Hij staat op fraaie 16-inch Las Minas-velgen en heeft onder meer een adaptief Sport Select onderstel. Eveneens standaard zijn automatische airco, Sport-/Comfortstoelen, Driver Alert System, Adaptive Cruise Control en Front Assist met Emergency Braking.

Highline Business R

Nog luxer én sportiever is de Highline Business R. Deze Polo is voor een geringe meerprijs voorzien van extra tech, sportieve R-looks en 16-inch Sebring velgen. Deze top-Polo is bovenop de Highline uitgerust met donkerrode LED achterlichten, privacy glass, Park Assist, Voice Control en het Executive-pakket met onder meer Discover Media navigatie, Mobiele online diensten (Car-Net), App-Connect smartphone-integratie en diefstalalarm.

De Volkswagen Polo 1.5 TSI Highline met DSG-automaat is nu te configureren en te bestellen. Hij is er vanaf € 26.310*. De Highline Business R is leverbaar vanaf € 27.755*.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.