Leusden,
09
januari
2018
|
10:26
Europe/Amsterdam

Volkswagen Polo Comfortline Business: nóg completer voor een extra scherpe prijs

Polo Comfortline Business: zeer compleet

  • Standaard met onder meer Discover Media multimedia- en navigatiesysteem, Climatic airco en Adaptive Cruise Control
  • Leverbaar vanaf € 18.990* met tot € 1.215 klantvoordeel

De zesde generatie Volkswagen Polo is ruimer, sportiever, veiliger én luxer dan zijn voorganger. De nieuwe Polo Comfortline Business heeft een nóg rijkere uitrusting en biedt deze tegen een extra scherpe prijs.

De Polo Comfortline Business krijgt af-fabriek een riante uitrusting mee. Zo beschikt hij bijvoorbeeld over het Executive-pakket, met daarin onder meer het Discover Media multimediasysteem met navigatie en digitale radio-ontvangst (DAB+). Het systeem laat zich bedienen met een 20,4 centimeter kleuren-touch screen. Ook een diefstalalarm, een AUX-aansluiting, een USB-poort en twee SD-kaartlezers zijn standaard inbegrepen, evenals de onlinediensten App-Connect (smartphone-integratie) en Guide & Inform basis (inclusief 36 maanden abonnement).

Ander highlights van de Polo Comfortline Business zijn Climatic-airco, Adaptive Cruise Control (op uitvoeringen met 90 pk of meer), mistlampen vóór met bochtverlichting en een met leer bekleed multifunctioneel stuur. Een universele magnetische telefoonhouder, rubberen kofferbakmat en de Mijn Volkswagen-module mét de Mijn Volkswagen app (eveneens inclusief abonnement voor 36 maanden) maken de uitrusting van de Polo Comfortline Business helemaal compleet.

De Volkswagen Polo Comfortline Business is leverbaar als 1.0 MPI (48 kW/65 pk), 1.0 TSI (70 kW/95 of 85 kW/115 pk), 1.0 TDI (70 kW/95 pk) en 1.0 TGI (66 kW/90 pk). Hij is er al vanaf € 18.990*, inclusief een klantvoordeel tot € 1.215.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn op basis van de prijzen die geldig zijn per 1 januari 2018, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.

(Getoonde velgen komen niet overeen met daadwerkelijke specificaties van de Polo Comfortline Business.)