Leusden,
12
maart
2019
|
14:25
Europe/Amsterdam

Volkswagen Passat nu ook als 1.6 TDI met DSG-automaat

Volkswagen Passat nu ook als 1.6 TDI met DSG-automaat

  • Soepele en zuinige 1.6 TDI DSG ideaal voor veelrijders
  • Ook als luxe Comfortline Business en Highline Business R
  • Nu te configureren vanaf € 39.665*, bijtelling vanaf € 270 per maand**
Samenvatting

Volkswagen levert de Passat en Passat Variant nu ook met de 88 kW/120 pk sterke 1.6 TDI DSG. Met deze aandrijflijn en de populaire Comfortline Business- en Highline Business R-uitvoeringen is de Passat nu nog aantrekkelijker voor zakelijke veelrijders. De sterke en zuinige Passat 1.6 TDI met DSG-automaat is er vanaf € 39.665* en de rijders profiteren van een aantrekkelijk lage bijtelling.

De Passat en Passat Variant 1.6 TDI DSG zijn er ook als luxe Comfortline Business en Highline Business R. De Comfortline Business is onder meer voorzien van 16 inch lichtmetalen Aragon-velgen, LED-achterlichten, LED Plus-koplampen, adaptieve cruise control, een elektrisch te openen achterklep met sensorsturing en een Executive-pakket, inclusief navigatie, alarm, digitale radio-ontvangst (DAB+) en de Mijn Volkswagen App Module.

Luxe en looks

De Passat 1.6 TDI DSG Highline Business R biedt een flinke dosis extra luxe én sportieve looks. Deze top-uitvoering biedt boven de Comfortline Business niet alleen R-Line styling en 17-inch lichtmetalen Salvador-velgen, maar ook een sportief R-line interieur met in Nappa-leder uitgevoerd meubilair. Ook standaard zijn Volkswagen’s Active Info Display (digitaal instrumentenpaneel), verwarmde Top-comfortstoelen vóór en verwarmde voorruit.

De Volkswagen Passat en Passat Variant 1.6 TDI DSG zijn nu te configureren vanaf € 39.665* (€ 270 euro bijtelling per maand**) en te bestellen bij de Volkswagen-dealer. De Comfortline Business is er vanaf € 40.850 en de Highline Business R vanaf € 44.430.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.

**) Genoemde fiscale bijtelling gebaseerd op fiscale waarde van € 39.665 en een inkomstenbelastingpercentage van 40,85%.