Leusden,
27
mei
2020
|
13:57
Europe/Amsterdam

Volkswagen onthult morgen de Nivus

  • Nieuwe Crossover Utility Vehicle ontworpen en ontwikkeld in Brazilië
  • Initieel bedoeld voor Zuid-Amerika, Europese versie staat in planning
  • Braziliaanse presentatie kan worden gevolgd via livestream
Samenvatting

Volkswagen do Brasil presenteert morgen de Nivus. Deze nieuwe en compacte Crossover Utility Vehicle (CUV) heeft een dynamisch design, een zeer ruim interieur en biedt een hoge zitpositie. De virtuele wereldpremière vindt donderdag 28 mei plaats om 16:00 uur.

De Volkswagen Nivus is ontwikkeld in Zuid-Amerika en zal in eerste instantie op de Braziliaanse markt, en daarna in Argentinië worden gelanceerd. Overige Zuid-Amerikaanse markten volgen in 2021. Op termijn komt er ook een Europese versie. 

Het innovatieve design van de Nivus combineert het karakter van een SUV met de sportieve lijnen van een coupé. Het interieur van deze compacte Volkswagen wordt zeer ruim, met onder een bagageruimte van 415 liter. Het model is gebaseerd op het MQB-platform.

De presentatie wordt uitgezonden via https://press.live-vwnivus.com/ om 16:00 uur CEST.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.