Leusden,
11
oktober
2019
|
09:00
Europe/Amsterdam

Volkswagen Golf opnieuw de meest gezochte occasion van Europa

Volkswagen Golf opnieuw de meest gezochte occasion van Europa

  • Icoon van Volkswagen niet alleen nieuw, maar ook gebruikt de populairste auto
  • Volkswagen dealeroccasions nu ook online te koop
Samenvatting

De Volkswagen Golf is opnieuw de meest gezochte occasion van Europa. Uit onderzoek* van Europa’s grootste zoekmachine voor gebruikte auto’s blijkt dat de 10 miljoen gebruikers de bestseller van Volkswagen het afgelopen jaar het meest aanvinkten.

Net als vorig jaar was de Volkswagen Golf op Autoscout24 ook dit jaar met afstand favoriet bij occasionzoekers. De cijfers verstrekken interessante inzichten; in Nederland is 72% van de Golf occasionkopers op zoek naar een benzine-uitvoering terwijl bijvoorbeeld in Spanje precies hetzelfde percentage bezoekers uitkijkt naar een diesel. In Nederland wordt het meest gezocht naar Golfs in de kleuren zwart, grijs of wit. 

Online een occasion zoeken, kopen én financieren bij Das WeltAuto

Steeds meer consumenten oriënteren zich via online occasionwebsites niet alleen op hun volgende auto; ze kopen occasions ook steeds vaker online. Uit onderzoek** blijkt dat bijna een kwart van de Nederlandse occasionkopers overweegt om een gebruikte auto online aan te schaffen. Hierbij staan betrouwbaarheid en gemak op de eerste plaats. Op het Das WeltAuto occasionplatform biedt Volkswagen sinds kort de mogelijk om daar niet alleen de perfecte dealeroccasion te vinden, maar hem ook direct te kopen, te financieren én hem desgewenst gratis thuis te laten bezorgen.

* Bron: Autoscout24
** Bron: Das WeltAuto

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.