Leusden,
11
april
2017
|
10:24
Europe/Amsterdam

Volkswagen AG beloont vier Nederlandse Volkswagen-dealers met internationale Service Quality Award

Viertal behoort tot honderd best presterende Volkswagen-dealers van Europa

  • Europese Service Award voor Pouw Rijssen, Auto Muntstad De Meern en Century Autogroep-vestigingen in Delfzijl en Winsum

Vier Nederlandse Volkswagen-dealers behoren tot de honderd best presterende Volkswagen-dealers van Europa op het gebied van serviceverlening aan klanten. Daarvoor ontvangen Pouw Rijssen, Auto Muntstad De Meern en de Century Autogroep-vestigingen in Delfzijl en Winsum binnenkort de internationale Volkswagen Service Quality Award.

Goede dienstverlening zorgt voor tevreden klanten. Daarom is service sinds jaar en dag een speerpunt van Volkswagen. Volkswagen AG reikt jaarlijks de Volkswagen Service Quality Award uit, om de beste Europese Volkswagen-dealers op het gebied van klantentevredenheid en dienstverlening te belonen.

Pouw Rijssen wint voor 4e jaar op rij
Dit jaar viel de Europese onderscheiding ook te beurt aan vier Nederlandse Volkswagen-dealers. Pouw Rijssen, Auto Muntstad De Meern en de vestigingen Delfzijl en Winsum van Century Autogroep schaarden zich bij de honderd beste Volkswagen-dealers in Europa. Bijzonder is dat Pouw Rijssen de prestigieuze onderscheiding voor het vierde jaar op rij in ontvangst mag nemen. De Volkswagen Service Quality Awards worden in mei bij Volkswagen AG in Wolfsburg aan de winnende dealerbedrijven uitgereikt.