Almere,
27
mei
2014
|
13:00
Europe/Amsterdam

Veelzijdig en voordelig: Volkswagen Golf Sportsvan bij de dealer

Ideale vakantieauto voor jonge gezinnen

De Golf Sportsvan komt op 28 mei aan in de Nederlandse Volkswagen-showrooms. Hij heeft alle pluspunten van de Golf en vult dat aan met extra ruimte en gebruiksgemak. De vijfzitter heeft een verschuifbare achterbank en een bagageruimte van 500 tot 1.520 liter. Dat maakt hem multi-inzetbaar, bijvoorbeeld als vakantieauto. En dan is hij ook nog eens zuiniger, goedkoper én ruimer uitgerust dan zijn voorganger. Uiteraard zijn er vele 20%-modellen (1,2 TSI en 1,6 TDI). De prijzen beginnen bij 22.690 euro*.

De Golf Sportsvan is heel compleet. Inbegrepen bij de Easyline- en Trendline- uitvoeringen zijn airco, Radio Composition Touch (met Aux-aansluiting en SD-kaart-lezer), elektronische handrem, XDS sperdifferentieel, elektrische ramen (V/A), dakrails etc. De Comfortline voegt daar lichtmetalen wielen, klein leder pakket, cruise control, comfortstoelen en het veiligheidssysteem Pre Crash aan toe. Bij de Highline zijn ook vermoeidheidsherkenning, sportstoelen (gedeeltelijk bekleed met Alcantara), Radio Composition Color, Licht-/Zichtpakket en een multifunctioneel stuur inbegrepen. Alle versies hebben ABS, ESP, zeven airbags en Multi Collision Brake.

Pakketservice
Het Executive-pakket biedt voor een meerprijs (vanaf 966 euro*) navigatie Discover Media met kleurenscherm, multimedia-aansluitbox, Bluetooth telefoonvoorbereiding en alarm. Het Executive Plus pakket (vanaf 1.724 euro*) vult dat aan met navigatie Discover Pro met harde schijf, een kleuren-aanraakscherm van 20,3 cm, vermoeidheidsherkenning en spraakbediening.

Altijd alle ruimte
De pittig gelijnde Golf Sportsvan combineert compacte afmetingen met veel ruimte. Zo hebben de inzittenden volop hoofdruimte. Het geheim voor de riante beenruimte zit hem in de lange wielbasis én in de mogelijkheid om de achterbank te verschuiven (18 cm). Voor elke rit is zo de ideale balans tussen interieur- en bagageruimte te realiseren. De standaard bagageruimte van 500 liter is al voldoende voor een familievakantie of om voetballers met hun uitrusting te vervoeren. Met neergeklapte achterbank wordt de Golf Sportsvan een mini-besteller.

De leasetarieven van Volkswagen Leasing starten bij 419 euro/maand voor de Golf Sportsvan Easyline 1.2 TSI (op basis van een looptijd van 48 mnd. en 20.000 km per jaar).

* In dit bericht vermelde prijzen zijn consumentenadviesprijzen inclusief BPM/BTW, exclusief afleverkosten. Lees de algemene verkoopinformatie op www.volkswagen.nl.