Leusden,
30
juni
2020
|
11:56
Europe/Amsterdam

Uniek preview event: Volkswagen ID.3 van 30 juni t/m 11 juli in Nederland

Samenvatting

Tijdens een preview event van 30 juni t/m 11 juli maakt de nieuwe Volkswagen ID.3 zijn opwachting in Nederland. De elektrisch aangedreven ID.3 is in die periode op een locatie in het midden van het land te zien voor pre-bookers en andere geïnteresseerden. Zij kunnen zich voor het preview event aanmelden via de Volkswagen-dealer.

Het ID.3 preview event is in eerste instantie bedoeld voor mensen die een ID.3 1ST hebben gereserveerd of op de wachtlijst staan. Maar ook andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. Zij kunnen een afspraak op een datum naar keuze plannen door contact op te nemen met de Volkswagen-dealer. 

ID.3 in de spotlights

De verkoop van de ID.3 1ST , die in een beperkte oplage voor Nederland beschikbaar is, start eind juli in Nederland. Deze speciale uitvoering is zeer compleet uitgerust. Standaardfeatures zijn onder meer speciale ID.3 1ST badges, LED-koplampen en -achterlichten, verwarmbare voorstoelen, Lane Assist, Adaptive Cruise Control en een 100 kW-snellaadfunctie. De auto die tijdens het preview event van buiten en van binnen is te bewonderen, is een reguliere uitvoering en is uitgevoerd in de fraaie Moonstone Grey kleur, die tevens verkrijgbaar is voor de ID.3 1ST. De verkoop van de reguliere ID.3 start later dit jaar. 

Razendsnel wielen wisselen voor de perfecte look

De ID.3 biedt keuze uit een reeks zeer gestroomlijnde lichtmetalen velgen in diverse maatvoeringen. Tijdens het preview event kunnen bezoekers de verschillende velgen onder de auto zien en vergelijken.

Met het preview event van 30 juni t/m 11 juli loopt Volkswagen vooruit op de Nederlandse marktintroductie van de ID.3 in september. Belangstellenden die het preview event nog willen bijwonen, kunnen zich daarvoor aanmelden bij de Volkswagen-dealers.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.