Leusden,
25
november
2016
|
12:25
Europe/Amsterdam

Uniek aanbod van Volkswagen en Gazelle: e-bike bij Golf of Passat GTE

  • Een elektrische fiets bij een nieuwe GTE vanaf slechts 35 euro per maand

Volkswagen heeft samen met Gazelle een uniek aanbod samengesteld voor zakelijke rijders. Voor een scherp bedrag per maand kan bij bestelling van een Golf of Passat GTE ook een Gazelle e-bike worden afgenomen. De elektrische fiets vormt met z’n flinke actieradius een perfecte aanvulling op de innovatieve plug-in hybride modellen van Volkswagen.

Leaserijders die vóór het einde van het jaar een Passat of Golf GTE bestellen, kunnen vanwege de aantrekkelijk lage 15% bijtelling de komende vijf jaar nog tot zo’n 8.000 euro besparen, afhankelijk van het model en de looptijd. Dit is voor hen dan ook hét moment om zichzelf een Gazelle e-bike cadeau te doen.

Gazelle Privé Plan
Met het Gazelle Privé Plan kunnen GTE rijders voor een lage vanafprijs van 34,61 euro per maand een fraaie elektrische fiets rijden. Er is keuze uit twee modellen; De PUUR_NL+ C7 HFP is een trendy lifestylefiets met voordrager en de Orange C8 HFP is een echte stadsfiets. Deelnemers aan dit Gazelle Privé Plan worden direct eigenaar van de elektrische fiets en kunnen gebruik maken van extra services, zoals een eerste onderhoudsbeurt, verzekeringen, verlengde garantie en pechhulpservice van de ANWB. Er kan worden gekozen voor verschillen looptijden: 24, 36 of 48 maanden.