Leusden,
31
januari
2018
|
13:44
Europe/Amsterdam

Krachtige T-Roc 1.5 TSI nu ook met DSG-automaat

T-Roc 1.5 TSI nu ook met zeventraps DSG

  • 110 kW/150 pk sterke T-Roc 1.5 TSI DSG nu te bestellen
  • Leverbaar vanaf € 30.050*

De Volkswagen T-Roc met 110 kW/150 pk sterke 1.5 TSI benzinemotor is nu ook te bestellen met een zeventraps DSG-automaat met dubbele koppeling. De stijlvolle crossover van Volkswagen is er als 1.5 TSI DSG vanaf € 30.050*.

De razendsnel en soepel schakelende DSG-transmissie past perfect bij het verfijnde karakter van de 110 kW/150 pk sterke 1.5 TSI viercilinder benzinemotor. Met deze motor/-versnellingsbak combinatie is de T-Roc goed voor een sprint vanuit stilstand naar 100 km/u in 8,4 seconden en een topsnelheid van 205 km/u.

Drie luxe uitvoeringen

De T-Roc 1.5 TSI DSG is leverbaar in drie verschillende uitvoeringen. In de basis is deze T-Roc al meer dan compleet, met bijvoorbeeld Climatic airconditioning, LED-dagrijverlichting, LED-achterlichten en Radio Composition Color. Ook standaard zijn vooruitstrevende veiligheidsvoorzieningen zoals City Emergency Braking met voetgangersherkenning, Lane Assist en Front Assist.

In Style-trim is de T-Roc voorzien van onder meer Adaptieve Cruise Control, een met leer bekleed multifunctioneel stuur, parkeersensoren voor en achter, mistlampen inclusief bochtverlichting, comfortstoelen vóór en 16 inch lichtmetalen velgen.

De T-Roc 1.5 TSI DSG Sport staat op fraai 17 inch lichtmetaal en is nog luxer uitgerust dan de Style. Deze extra sportieve T-Roc Sport is ondermeer voorzien van automatische airco, sport-comfortstoelen vóór, het innovatieve digitale instrumentenpaneel (Active Info Display) en het Composition Media-multimediasysteem.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn op basis van de prijzen die geldig zijn per 1 januari 2018, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.