Leusden,
12
maart
2018
|
12:12
Europe/Amsterdam

Sportieve R-Line styling voor Volkswagen Polo

Sportieve R-Line styling voor Polo

  • R-Line: sportieve en fraaie stylingpakketten voor in- en exterieur
  • Leverbaar vanaf € 584

De nieuwe Volkswagen Polo is voortaan ook leverbaar met sportieve R-Line exterieur- en interieurpakketten. De fraaie R-line styling maakt de compacte Volkswagen niet alleen extra sportief, maar doet dat ook tegen een aantrekkelijke prijs.

Het R-Line exterieurpakket onderstreept de sportiviteit van de Polo om te beginnen met de dynamisch gestylde R-line bumpers, een R-Line grille en dakspoiler. De fraaie details als de R-Line zijdorpels en diverse R-line logo’s maken de sportieve looks compleet. Het pakket is leverbaar op de Comfortline (Business) en de Highline en heeft een vanafprijs van € 584.

R-Line exterieur én interieur

Speciaal voor de Polo Highline is een extra uitgebreid R-Line pakket beschikbaar. Dit pakket biedt niet alleen de R-Line exterieurstyling, maar ook fraaie ‘Sebring’ 16 inch lichtmetalen velgen én een speciaal R-Line interieur dat ondermeer is voorzien van een zwarte dakhemel en sportieve R-Line bekleding Carbon Flag/Art Velours. Het multifunctionele en met leder beklede R-Line sportstuur is een lust voor het oog en ligt heerlijk in de hand. Bij de versies met DSG-transmissie is het stuur bovendien uitgevoerd met schakelpaddels.

De sportiviteit zit hem ook in de details: de pedalen zijn van aluminium en diverse interieurdelen zijn afgewerkt met R-Line decorlijsten ‘Dark Diamond Flag’. Het uitgebreide ‘R-Line exterieur- en interieurpakket’ voor de Polo Highline is er voor € 1.711. Voor de geringe meerprijs van € 518 is dit pakket uit te bereiden met 17 inch lichtmetalen velgen ‘Bonneville’.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.