Leusden,
05
september
2018
|
11:23
Europe/Amsterdam

Sportieve looks: de Volkswagen up! met R-Line Sportpakket

Sportieve looks: up! met R-Line Sportpakket

  • Speciale designfeatures onderstrepen de dynamiek van de up!
  • R-Line Sportpakket beschikbaar voor de move up! en de high up!
Samenvatting

Volkswagen voegt een nieuwe, extra sportieve noot toe aan de vele personaliseringsmogelijkheden voor de up!. Met het R-Line Sportpakket komt de meest compacte Volkswagen nu nog sportiever voor de dag.

Het R-Line Sportpakket geeft de up! een nog sportievere look. Het pakket omvat om te beginnen 16 inch lichtmetalen velgen ‘Triangle Black’ met 185/50 R16-banden. De standaard slotbouten beschermen de wielen tegen diefstal. Ook de R-line bumper vóór is een eyecatcher. Daarnaast zijn er fraaie details als extra donkergetinte ramen achter, de zwarte uitvoering van de spiegelkappen en het dak (niet in combinatie met panorama schuif-kanteldak) en de R-Line-logo’s op de zijpanelen.

Voor de move up! en de high up!

Het R-Line Sportpakket is er allereerst voor de move up!. De meerprijs bedraagt € 1.369 en naast alle bovengenoemde features zijn dan ook mistlampen vóór met bochtverlichting inbegrepen. Voor de van zichzelf al zeer compleet uitgeruste high up! bedraagt de meerprijs € 685. De high up! met R-Line Sportpakket is er ook met 17 inch lichtmetalen velgen ‘Polygon’ met 195/40 R17-banden en slotbouten. Bij deze optie (meerprijs € 329) wordt ook een in zwart uitgevoerde dakhemel meegeleverd.

Het nieuwe R-Line Sportpakket voor de Volkswagen up! is per direct te bestellen.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.