Leusden,
24
februari
2022
|
10:23
Europe/Amsterdam

Save the Date: livestream update Volkswagen-strategie

  • Thomas Ulbrich - bestuurslid van Volkswagen en verantwoordelijk voor Technische Ontwikkeling - presenteert volgende stap in ACCELERATE-strategie
  • Transformatie van Volkswagen’s R&D-afdeling
  • Digitale presentatie op 3 maart om 14.00u live te volgen

Volkswagen’s ACCELERATE-strategie vormt de blauwdruk voor het versnellen van het wereldwijde elektrificatie-offensief van het merk, op weg naar een volledig geëlektrificeerd wagenpark. Via deze strategie geeft Volkswagen een nieuwe impuls aan de transformatie van de onderneming naar een software-georiënteerde mobiliteitsaanbieder. De stuwende kracht achter deze transformatie is de afdeling Technische Ontwikkeling van Volkswagen in Wolfsburg.

Tijdens een digitale presentatie op donderdag 3 maart aanstaande onthult Thomas Ulbrich, lid van de Raad van Bestuur van het merk Volkswagen en verantwoordelijk voor Technische Ontwikkeling, alle details van deze grootschalige transformatie en de gevolgen daarvan voor Volkswagen’s elektrische toekomst. Deze presentatie is op donderdag 3 maart vanaf 14.00 uur te volgen op de internationale Volkswagen Newsroom via een livestream die daar kort vóór het event te vinden is.
 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.