Leusden,
08
januari
2021
|
10:02
Europe/Amsterdam

Polo R-Line Edition: sportiviteit en luxe in zakformaat

  • Polo met dynamische R-Line looks
  • Veel luxe en en het comfort van connectiviteit
  • 1.0 TSI ook leverbaar in combinatie met DSG-transmissie
  • Scherpe vanafprijs van € 22.790* met € 1.775 klantvoordeel
  • Private Lease al vanaf € 345 per maand** (48 maanden / 10.000 km/jaar)
Samenvatting

De dynamiek van de Polo krijgt een nieuwe dimensie met de introductie van de exclusieve R-Line Edition. Dit in een beperkte oplage beschikbare model springt in het oog met onder meer het R-Line exterieurpakket en grote lichtmetalen velgen. Die sportiviteit gaat samen met luxe, connectiviteit en een scherpe vanafprijs van € 22.790*.

De nieuwe Polo R-Line Edition dankt zijn sportieve uitstraling aan 16 inch lichtmetalen velgen ‘Sebring’ in combinatie met het R-Line exterieurpakket. Inbegrepen hierbij zijn onder meer R-Line bumpers, de R-Line dakspoiler en R-Line zijdorpels. Als finishing touch zijn er extra donker getinte zijramen achter inclusief een donkere achterruit. 

Link met connectiviteit en luxe

De sportiviteit van de Polo R-Line Edition gaat samen met een royale dosis luxe. Standaard beschikt hij bijvoorbeeld over het Radio- en multimediasysteem ‘Ready to Discover’ met kleuren touchscreen (16,5 cm), Streaming en Internet, het We Connect Plus abonnement (12 maanden) voor online diensten en digitale radio-ontvangst (DAB+). Ook inbegrepen zijn Climatic airconditioning, automatische afstandsregeling (Adaptive Cruise Control), een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel en een driespaaks, met leder bekleed multifunctioneel stuur. 

Scherpe prijzen: klantvoordeel van € 1.775

De nieuwe Polo R-Line Edition wordt standaard geleverd met de 70 kW/95 pk sterke 1.0 TSI-benzinemotor. De versie met handgeschakelde versnellingsbak is leverbaar vanaf € 22.790* en de uitvoering met automatische zeventraps DSG-transmissie vanaf € 24.790*. Voor beide versies geldt een klantvoordeel van € 1.775. De sportieve en complete Polo R-Line Edition is via Private Lease te rijden vanaf € 345 per maand (maandbedrag op basis van een looptijd van 48 maanden en 10.000 km/jaar).

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

*) Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.

**) Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.