Leusden,
27
juni
2018
|
11:21
Europe/Amsterdam

Perfecte combinatie: Polo 1.6 TDI nu ook met DSG-automaat

Perfecte combinatie: Polo 1.6 TDI nu ook met DSG-automaat

  • Krachtig, comfortabel en efficiënt: 1.6 TDI in combinatie met zeventraps DSG-transmissie
  • Leverbaar als Comfortline en Highline
  • Speciaal voor zakelijke rijders: Polo 1.6 TDI DSG Comfortline Business met veel extra uitrusting tegen aantrekkelijke prijs en lage bijtelling
Samenvatting

Volkswagen breidt de Polo-range verder uit. De succesvolle compacte hatchback is er nu ook als 1.6 TDI (70 kW/95 pk) met de zeventraps DSG-automaat. De Polo 1.6 TDI 7-DSG is er als Comfortline, Highline en, speciaal voor zakelijke rijders, ook als Comfortline Business. De prijzen beginnen bij € 24.550*.

De 1.6 TDI voor de Polo levert een vermogen van 70 kW/95 pk. Hij was er al in combinatie met handgeschakelde vijfbak en daar komt nu de DSG-optie bij. De zeventraps DSG-transmissie schakelt dankzij de dubbele koppeling buitengewoon snel en vrijwel zonder onderbreking van de aandrijfkracht. Dat betekent: optimale dynamiek en efficiency, én maximaal comfort.

Comfortline en Highline

De Polo 1.6 TDI 7-DSG is er als Comfortline (vanaf € 24.550*) die standaard is voorzien van onder meer LED-dagrijverlichting, Climatic airco, Front Assist, adaptive cruise control, boordcomputer plus, middenarmsteun vóór en een multifunctioneel stuur. De Highline (vanaf € 25.490*) voegt daar onder andere lichtmetalen velgen, een verlaagd, adaptief onderstel, Climatronic automatische airco, sport-comfortstoelen, sfeerverlichting en vermoeidheidsherkenning aan toe.

Voor de zakelijke rijder: Comfortline Business

De Polo 1.6 TDI DSG is bij uitstek geschikt voor de zakelijke veelrijder. Speciaal voor hen levert Volkswagen de Comfortline Business. Die heeft alles van de Polo Comfortline plus het Executive-pakket met onder andere navigatie ‘Discover Media’, Car-Net onlinediensten, app-connect smartphone-integratie en diefstalalarm. Ook een houder voor mobiele telefoons, de Mijn Volkswagen App module en een rubberen kofferbakmat zijn inbegrepen. Met zijn scherpe prijsstelling (vanaf € 24.890*) is de fiscale bijtelling aantrekkelijk laag.

De Volkswagen Polo 1.6 TDI DSG is vanaf nu te bestellen bij de Volkswagen-dealers.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.