Leusden,
02
maart
2021
|
11:40
Europe/Amsterdam

‘Online Only’ en binnen 10 dagen voor de deur: de T-Cross Go

  • In enkele muisklikken besteld, binnen tien dagen voor de deur
  • Vast maandbedrag vanaf € 369* per maand en een proefperiode van 30 dagen
  • Standaard compleet uitgerust, alleen nog de gewenste kleur kiezen
Samenvatting

Met de T-Cross Go introduceert Volkswagen een zeer complete stads-SUV die via enkele muisklikken uitsluitend online te bestellen is. Hij doet zijn aanduiding ‘Go’ eer aan: binnen tien dagen staat hij voor de deur en dat betekent snel rijden. Dankzij het private lease-contract biedt de T-Cross Go zorgeloos rijplezier én maximale flexibiliteit voor een vast bedrag vanaf € 369* per maand.

De Volkswagen T-Cross Go is een ‘online only’ uitvoering van de T-Cross en dat heeft zo zijn voordelen. Om te beginnen beschikt hij over een 1.0 TSI (70 kW/95 pk) turbo-benzinemotor in combinatie met een vijfversnellingsbak. Daarnaast is hij in de basis al compleet. Standaard zijn bijvoorbeeld het radio- en multimediasysteem 'Ready to Discover' inclusief Streaming & Internet, een We Connect Plus-abonnement voor twaalf maanden en adaptieve cruise control. En daar komen ‘Go’-smaakmakers als 16 inch lichtmetalen velgen, volautomatische airconditioning, draadloze App-Connect (Apple Carplay en Android Auto) en parkeersensoren voor en achter bij. Daarmee is de T-Cross Go zo compleet dat alleen de gewenste kleur nog maar hoeft te worden aangevinkt. Er is keuze uit drie exterieurkleuren: Deep Black Pearl, Reef Blue metallic en Limestone Grey metallic. 

Eenvoudig besteld, snel voor de deur

De T-Cross Go is binnen enkele muisklikken besteld, en dan is het go! Binnen tien dagen na goedkeuring van de bestelling staat de auto voor de deur. Volkswagen levert de T-Cross Go namelijk gratis af op ieder gewenst adres: thuis, op kantoor of waar dan ook in Nederland. Op dat moment gaat de proefperiode in: mocht blijken dat de T-Cross Go niet bevalt, dan mag hij binnen 30 dagen weer worden ingeleverd. 

Zorgeloos en flexibel

De Volkswagen T-Cross Go wordt altijd geleverd inclusief een slim private lease-contract. Ook dat is een belangrijk pluspunt. Met dit contract (24, 36 of 48 maanden) heeft de gebruiker nergens omkijken naar. Bij het vaste maandbedrag (al vanaf € 369*) is alles inbegrepen: wegenbelasting, verzekering, onderhoud, APK en pechhulp. Enkel de brandstofkosten komen nog voor rekening van de gebruiker. En dan is het goed te weten dat de T-Cross Go gemiddeld 1 op 17 rijdt. Naast zorgeloos rijplezier biedt het private lease-contract ook maximale zekerheid en flexibiliteit. Zo is het contract in de meeste gevallen kosteloos te beëindigen als de gebruiker te maken krijgt met onverwachte situaties als inkomensverlies door onvrijwillige werkloosheid, een echtscheiding of arbeidsongeschiktheid. Volkswagen Private Lease wordt aangeboden onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.