Leusden,
18
januari
2019
|
08:06
Europe/Amsterdam

Nu in Nederland: Volkswagen up! met R-Line Sportpakket

Nu in Nederland: Volkswagen up! met R-Line Sportpakket

  • Sportieve R-Line looks nu ook voor compacte up!
  • Eerste exemplaren in Nederland gearriveerd
Samenvatting

De Volkswagen up! met een vleugje GTI is nu leverbaar in Nederland. Het R-Line Sportpakket is er voor de move up! en high up! en geeft de compacte Volkswagen extra sportieve looks.

De Volkswagen up! met R-Line Sportpakket is direct te herkennen aan zijn 16 inch lichtmetalen velgen in Triangle Black-design. Ook de R-Line-voorbumper, R-Line-logo’s op de zijpanelen, de donkergetinte ramen achter, de zwarte spiegelkappen en het zwarte dak springen direct in het oog en maken deze sportieve up! helemaal af. Het R-Line Sportpakket is verkrijgbaar in combinatie met de lakkleuren Teal Blue, Honey Yellow, Dark Silver en Pure White.

17 inch lichtmetaal

Het R-Line Sportpakket is leverbaar voor de move up! en high up! en heeft een vanafprijs € 692. De high up! met R-Line Sportpakket is er tegen een meerprijs van € 332 ook met grote en fraaie 17 inch lichtmetalen Polygon-velgen. Wie voor deze velgen kiest, krijgt er voor de finishing touch ook een in zwart uitgevoerde dakhemel bij.

De Volkswagen up! met R-Line Sportpakket is er vanaf € 14.916*.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.