Leusden,
28
augustus
2017
|
11:00
Europe/Amsterdam

Nieuwe Volkswagen Polo 1.0 TSI nu ook met zeventraps DSG

  • 85kW/115pk sterke 1.0 TSI 7-DSG standaard als luxueuze Highline
  • Leverbaar vanaf € 22.850*

De nieuwe Volkswagen Polo is nu ook te bestellen met een zeventraps DSG-automaat met dubbele koppeling voor de 85 kW/115 pk sterke 1.0 TSI. Deze Polo met benzinemotor is er exclusief als luxe Highline en heeft een vanafprijs van € 22.850*.

De 1.0 TSI-motor van de nieuwe Volkswagen Polo is niet alleen krachtig, maar ook zuinig. In combinatie met de zeventraps DSG-transmissie heeft de 85 kW/115 pk-versie een gecombineerd brandstofverbruik van 4,8 l/100 km, wat overeenkomt met een CO2-uitstoot van slechts 109 g/km**.

Complete uitrusting
De 1.0 TSI 85kW/115 pk 7-DSG Highline krijgt standaard 16 inch lichtmetalen velgen en is er exclusief als compleet uitgeruste Highline. Dat betekent dat hij onder meer automatische Climatronic-airconditioning meekrijgt, evenals een dashboard met chroomaccenten, sfeerverlichting in het interieur, sportstoelen vóór, een met leer bekleed multifunctioneel stuurwiel, Adaptive Cruise Control, USB-aansluiting, Bluetooth telefoonvoorbereiding, mistlampen met bochtenverlichting en een systeem dat bij de bestuurder vermoeidheid herkent.

Daarbij is iedere Volkswagen Polo standaard uitgerust met een infotainmentsysteem met een kleuren touchscreen, boordcomputer, LED-dagrijverlichting, zes airbags en elektronische rijassistenten als Front Assist (een afstandswaarschuwingssysteem), City Emergency Braking (een noodremsysteem voor in de stad) en voetgangerherkenning.

Naast de DSG-automaat met dubbele koppeling is de Polo 1.0 TSI 85 kW/115 pk eveneens leverbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak, als Comfortline (vanaf € 20.150*) en als Highline (vanaf € 21.050*). De nieuwe Volkswagen Polo is er al vanaf € 15.550*.
 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.