Leusden,
06
januari
2023
|
14:12
Europe/Amsterdam

Nieuwe ID.4 Pure: scherp geprijsd, rijk uitgerust

  • Al het goede van de ID.4: ruimte, comfort en veel luxe 
  • ID.4 Pure: vanaf € 40.740* inclusief SEPP-subsidie
  • Dankzij SEPP-subsidie via private lease vanaf € 639**/maand
Samenvatting

In de nieuwe Pure-uitvoering wordt de Volkswagen ID.4 bereikbaarder dan ooit. De ruime en compleet uitgevoerde elektrische SUV is er namelijk al vanaf € 43.690*. Met deze scherpe prijs komt de ID.4 Pure bovendien in aanmerking voor de aantrekkelijke SEPP-subsidie van € 2.950 voor elektrische auto’s. Daardoor is hij nu al te rijden vanaf € 40.740*.

De ID.4 Pure heeft het allemaal. Hij is ruim, praktisch en biedt opvallend veel luxe. De nieuwste uitvoering binnen de ID.4-range komt stijlvol voor de dag met LED-verlichting en 18 inch lichtmetalen ‘Falun’ velgen. Blikvangers in het interieur zijn het multifunctionele stuurwiel en het grote (25,4 cm) touchscreen van het ‘Ready to Discover’ multimediasysteem inclusief draadloos App-Connect. Lane Assist, de adaptieve cruise control en parkeersensoren voor en achter dragen bij aan een ontspannen, comfortabele en veilige rijervaring.

Laden: thuis, op het werk of onderweg 

De nieuwe ID.4 Pure wordt geleverd met een 52 kWh-accupakket. Daarmee is een actieradius van 361** kilometer haalbaar. Deze actieradius is ruim voldoende voor de gemiddelde Nederlandse automobilist die 38 km per dag rijdt*** Uiteraard zijn er diverse oplaadmogelijkheden voor thuis, op het werk en onderweg. Ook 3-fase snelladen met 135 kW is mogelijk.

Aantrekkelijke prijs én SEPP-subsidie

De ID.4 Pure valt vooral op door de zeer scherpe prijs in vergelijking andere auto’s in deze klasse. Hij is er namelijk al vanaf € 43.960*. Daarmee komt hij in aanmerking voor de aantrekkelijke SEPP-subsidie van € 2.950, die vanaf 10 januari is aan te vragen voor particulieren. Dat betekent dat de ID.4 Pure tijdelijk al is te rijden vanaf € 40.740*. De SEPP-subsidie is ook te gebruiken bij private lease. Daarmee is de ID.4 Pure nu tijdelijk volstrekt zorgeloos inzetbaar voor een all-in maandbedrag vanaf € 639****. Vanzelfsprekend is de ID.4 Pure ook zeer aantrekkelijk voor de zakelijke rijder met een netto bijtelling vanaf € 233 per maand.  

De zekerheid van Volkswagen

Ook bij de ID.4 Pure is tot 7 jaar onderhoud inbegrepen. Voor de hoogvoltaccu geldt een garantietermijn van 8 jaar (óf 160.000 km). Ook de gratis 24-uurs mobiliteitsservice is standaard.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

*** 'Bron CBS'  0-5 jaar gemiddelde jaarlijkse km-trage 14,200km / 365 dagen.

https://www.cbs.nl/nl-nl/visualisaties/verkeer-en-vervoer/verkeer/verkeersprestaties-personenautos

**** Volkswagen Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Pon Financial Services B.V., ingeschreven in het handelsregister onder nummer 20073305. Getoonde tarieven zijn o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 48 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken in verband met provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel.