Leusden,
13
april
2017
|
12:16
Europe/Amsterdam

Nieuwe e-Golf met 4% bijtelling dit weekend bij de Volkswagen-dealer

Bijtelling voor zakelijke rijders van 52 euro/maand

  • Meer kracht, grotere actieradius, zeer compleet uitgerust
  • Leverbaar vanaf 38.790 euro* of lease vanaf 515 euro/maand
  • MIA voor ondernemers, 4% bijtelling voor zakelijke rijders (vanaf 52 euro/maand***)

De nieuwe elektrisch aangedreven e-Golf staat vanaf dit Paasweekend bij de Nederlandse Volkswagen-dealers. Hij is krachtiger dan zijn voorganger, heeft nu een actieradius van 300 km** en is nog completer uitgerust. De nieuwe e-Golf is leverbaar vanaf 38.970 euro*. Leasen kan vanaf 515 euro per maand.

De nieuwe e-Golf heeft dankzij een krachtig 35,8 kWh batterijpakket een actieradius van 300 km** volgens NEDC (voorganger: 190 km). De 100 kW/136 pk sterke elektromotor zorgt voor een acceleratie van 0-100 km/u in 9,6 seconden en een topsnelheid van 150 km/u. Met een 40 kW-snellader is het accupakket in 45 minuten tot 80% op te laden. Volledig laden met een 7,2 kW-lader duurt maximaal 5,5 uur.

Vernieuwd design, rijke uitrusting en ruimte voor 5 personen en hun bagage
De nieuwe e-Golf is uiterlijk te herkennen aan een vernieuwd design voor het front en de achterzijde, evenals aan de nieuw ontworpen full-LED koplampen en achterlichten. Optioneel zijn LED achterlichten met dynamische knipperlichten leverbaar.

De nieuwe e-Golf is er in één zeer complete uitvoering met standaard onder meer automatische snelheidsregeling Adaptive Cruise Control met afstandswaarschuwingssysteem Front Assist, City Emergency Braking inclusief voetgangersherkenning en Park Distance Control vóór en achter. Ook het innovatieve ‘Discover Pro’ infotainmentsysteem met navigatie, 9,2 inch touchscreen en stem- én gebarenbediening is standaard. Interessante opties zijn het Active Info Display met e-Golf-specifieke power-meter, de File-assistent die semi-autonoom filerijden mogelijk maakt, Emergency Assist en telefoonvoorbereiding waarmee telefoons draadloos zijn te laden. De geluidssimulator creëert een gedempt signaal buiten de auto om voetgangers te attenderen op de naderende e-Golf, wat de voetgangersveiligheid verhoogt.

De nieuwe e-Golf biedt, net zoals de overige Golf modellen, ruimte aan 5 personen en hun bagage. Met neergeklapte achterbank is de bagageruimte maar liefst 1.231 liter groot.

Leverbaar vanaf 38.790 euro* fiscale bijtelling vanaf 52 euro per maand
De nieuwe e-Golf is leverbaar vanaf 38.970 euro*. Ondernemers kunnen gebruikmaken van de MIA (milieu-investeringsaftrek). Leasetarieven starten bij 515 euro per maand exclusief BTW (op basis van een looptijd van 48 maanden en 20.000 km/jaar, inclusief MIA-aftrek). Zakelijke rijders profiteren van slechts 4% fiscale bijtelling en kunnen de e-Golf al rijden vanaf 52 euro*** per maand.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.

** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de NEDC testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.

*** Op basis van een fiscale waarde van 37.900 euro en een inkomstenbelastingpercentage van 40,8%.