Leusden,
07
augustus
2018
|
09:55
Europe/Amsterdam

Nederland kiest massaal voor sportieve Polo R-Line

Nederland kiest massaal voor sportieve Polo R-Line

  • Al meer dan 1.000 Polo’s met R-Line styling
  • R-Line sportief én bereikbaar: vanaf € 586
Samenvatting

De Volkswagen Polo is sinds kort leverbaar met fraaie en sportieve R-Line styling. Niet alleen de looks van R-Line zijn aantrekkelijk, maar ook de prijs. De R-Line pakketten zijn dan ook zeer gewild. Al meer dan 1.000 Polo-rijders hebben reeds gekozen voor sportieve R-features.

Het R-Line exterieurpakket onderstreept de sportiviteit van de Polo met onder meer dynamisch gestileerde R-Line bumpers, een R-Line grille en een dakspoiler. Fraaie details als de R-Line zijdorpels en R-Line logo’s maken de sportieve looks compleet. Het pakket is leverbaar op de Comfortline, Comfortline Business en Highline en de vanafprijs is slechts € 586.

R-Line in- én exterieur

Speciaal voor de Polo Highline is een extra uitgebreid R-Line pakket beschikbaar. Het biedt niet alleen de R-Line exterieurstyling, maar ook fraaie Sebring 16-inch lichtmetalen velgen én een speciaal R-Line interieur dat is voorzien van onder meer aluminium pedalen, opvallende Carbon Flag/Art Velours bekleding en R-Line decorlijsten. Het multifunctionele, met leer beklede R-Line sportstuur is een lust voor het oog en ligt heerlijk in de hand. Bij de Polo met DSG-transmissie is het stuur bovendien uitgevoerd met schakelpaddels. Het uitgebreide R-Line exterieur- en interieurpakket voor de Polo Highline is er vanaf € 1.618. Voor de geringe meerprijs van € 519 is dit pakket uit te bereiden met 17 inch lichtmetalen Bonneville velgen.

Het Polo R-Line in- én exterieurpakket is nu ook zonder meerprijs te combineren met fraaie, zwarte 16-inch Sebring velgen.

1 op 2

R-Line styling is zeer gewild bij Volkswagen-rijders. Velen kiezen bijvoorbeeld voor de rijk uitgeruste Business R-modellen, die standaard zijn voorzien van R-Line features. De absolute R-Line koploper is de Volkswagen Tiguan. 1 op de 2 kopers kiest voor een sportieve R-look.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.