Leusden,
14
maart
2023
|
11:05
Europe/Amsterdam

Livestream presentatie jaarcijfers Volkswagen

  • Persconferentie op 15 maart van 10.00-11.00 uur live te volgen
Samenvatting

Leusden, 14 maart 2023 – Op woensdag 15 maart presenteert Volkswagen Personenauto’s zijn financiële resultaten over 2022. Tijdens een persconferentie die online live te volgen is, geven Volkswagen CEO Thomas Schäfer en CFO Patrik Andreas Mayer een toelichting op de cijfers van afgelopen jaar. Tegelijkertijd blikken ze vooruit op de strategie van het merk en hoe Volkswagen zijn transformatie naar een toonaangevende aanbieder van e-mobiliteit verder wil versnellen.

De persconferentie van Volkswagen is op 15 maart vanaf 10.00 uur live te volgen op https://www.volkswagen-newsroom.com/en/live-stream-5455 

 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.