Leusden,
22
augustus
2018
|
09:25
Europe/Amsterdam

Livestream persconferentie ‘Volkswagen op weg naar nieuwe mobiliteitswereld’

Livestream persconferentie ‘Volkswagen op weg naar nieuwe mobiliteitswereld’

  • Introductie nieuw digitaal ecosysteem ‘Volkswagen We’
  • Volkswagen’s visie op individuele mobiliteit en details nieuwe autodeel-activiteiten
  • Persconferentie op 23 augustus van 11.00-12.00 uur live te volgen via livestream
Samenvatting

De digitale transformatie van de auto-industrie neemt momenteel een vlucht. Ook Volkswagen vindt zichzelf en de auto opnieuw uit, waarbij die laatste zich ontwikkelt van vervoersmiddel tot een connected onderdeel van het Internet of Things. Volkswagen AG zet op dit gebied grote stappen vooruit en transformeert daarmee van een autofabrikant tot een technologie-geënte mobiliteitsaanbieder. In lijn daarmee presenteert Volkswagen op donderdag 23 augustus tijdens een live te volgen persconferentie de achtergronden en mogelijkheden van het nieuwe digitale ecosysteem ‘Volkswagen We’.

‘Volkswagen We’ wordt Volkswagen’s antwoord op de nieuwe mobiliteitsbehoeften van miljoenen consumenten wereldwijd. Het digitale ecosysteem wordt voor het eerst tastbaar met de lancering van de Golf 8 en Volkswagen’s nieuwe, elektrische I.D. modelfamilie.

Aanstaande donderdag onthullen Juergen Stackmann (Volkswagen AG bestuurslid voor Sales, Marketing en Aftersales), Michael Jost (Hoof Merkstrategie bij Volkswagen AG) en Christoph Hartung (Hoofd Digitaal en Nieuwe Business / Mobiliteitsdiensten) de eerste details van het technische platform van het ecosysteem en de voordelen die daaruit voortvloeien voor klanten. Onderwerpen die tijdens de persconferentie als onderdeel van ‘Volkswagen We’ aan bod komen, zijn bijvoorbeeld individuele mobiliteit en de details van Volkswagen’s nieuwe autodeeltak.

De persconferentie, die op donderdag 23 augustus aanstaande plaatsvindt in het DRIVE Volkswagen Group Forum in Berlijn, is van 11.00-12.00 uur live te volgen via de livestream https://volkswagen.gomexlive.com/vw_live_pk/.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.