Leusden,
26
april
2017
|
09:20
Europe/Amsterdam

Gratis DSG-automaat voor Volkswagen Passat

Gratis DSG-automaat voor Passat

  • DSG-automaat met dubbele koppeling schakelt razendsnel en efficiënt
  • Gelimiteerd leverbaar, ook op scherp geprijsde Business-varianten
  • Totaal consumentenvoordeel kan oplopen tot 6.715 euro
Samenvatting

Volkswagen maakt de Passat tijdelijk nog aantrekkelijker. De efficiënte en razendsnel schakelende DSG-automaat is momenteel zonder meerprijs leverbaar. Geïnteresseerden moeten er snel bij zijn, want de oplage is gelimiteerd. Deze gratis DSG-automaat (Direct Shift Gear) met dubbele koppeling is leverbaar op alle TDI-diesel- en TSI-benzinemodellen.

De gratis DSG-automaat is ook leverbaar op de al scherp geprijsde en zeer rijk uitgeruste Passat Business-modellen. Het totale voordeel kan oplopen tot maar liefst 6.715 euro op de Passat Highline Business R, die leverbaar is vanaf 39.150 euro*. De Passat Comfortline Business is er, mét DSG automaat, al vanaf 36.250 euro*.

Als Business Line is de Passat uitgerust met onder meer een state-of-the art navigatiesysteem, Adaptive Cruise Control, parkeersensoren, digitale radio-ontvangst (DAB+) en de connectiviteit en service van Volkswagens online dienst Car-Net. Daarbij worden de Business-varianten van de Passat eveneens geleverd met de innovatieve Mijn Volkswagen-app.

De Passat Highline Business R is voorzien van onder meer het R-Line exterieurpakket met sportief gestylde R-Line bumpers/side-skirts, 18-inch lichtmetalen velgen, getinte zijruiten en achterruit, het digitale instrumentenpaneel Active Info Display én een zwarte dakhemel.

Volkswagens DSG-automaat laat zich het beste omschrijven als twee versnellingsbakken ineen. De eerste, derde en vijfde versnelling liggen op de ene en de tweede, vierde en zesde op de andere. Een dubbele koppeling maakt het mogelijk om vrijwel ononderbroken, volautomatisch te schakelen. Een Volkswagen met DSG is daardoor niet alleen sneller, maar ook tot 10 procent zuiniger. Deze innovatieve automaat heeft normaliter een meerprijs van 2.900 euro**.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld (fiscale waarde), inclusief BTW, BPM, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.

**) Genoemd bedrag is een gemiddelde prijs. Meerprijzen van de DSG-transmissie kunnen per motorisering verschillen.