Leusden,
23
juli
2020
|
15:35
Europe/Amsterdam

Exclusieve preview nieuwe Volkswagen Tiguan, Arteon en Arteon Shooting Brake

Samenvatting

Dit najaar komen de nieuwe Volkswagen Tiguan, de nieuwe Arteon en de Arteon Shooting Brake op de Nederlandse markt. Tijdens een exclusief preview evenement in Leusden kunnen geïnteresseerden de nieuwe modellen tot en met 30 juli nu al voor het eerst live zien. Het preview evenement is te bezoeken na aanmelding bij de Volkswagen-dealer.

Recent trok Volkswagen het doek van de vernieuwde Tiguan. Het uiterlijk is nu nog meer in lijn met dat van de andere Volkswagen SUV’s. Vooral het nieuwe front springt in het oog. Ook op technisch vlak zijn er belangrijke wijzigingen. Zo komt de Tiguan er ook met de plug-in hybridetechnologie en krijgt hij de nieuwste features op het gebied van digitalisering en connectiviteit. In het nieuwe bedieningsconcept hebben knoppen en schakelaars plaatsgemaakt voor touchpanelen. Het nieuwe MIB3-infotainmentsysteem biedt samen met We Connect Plus toegang tot vele (online) diensten. De nieuwste assistentiesystemen verhogen het veiligheid- en comfortniveau nog verder.

Uitbreiding van de Arteon-familie

De vernieuwde Volkswagen Arteon is met zijn aangescherpte uiterlijk en het compleet nieuwe, digitale interieur weer helemaal up-to-date. Het gamma wordt bovendien uitgebreid met de stijlvolle Arteon Shooting Brake. In dit model smelt het eigenzinnige Arteon-design samen met de functionaliteit en ruimte van een stationwagon. Alle nieuwe Arteon-modellen zijn binnenkort ook leverbaar met efficiënte plug-in hybridetechnologie. De elektrische actieradius is in veel gevallen voldoende om de dagelijkse ritten geheel lokaal emissievrij mee af te leggen. Uiteraard zijn de nieuwe Arteon en Arteon Shooting Brake uitgevoerd met de nieuwste connectiviteitsfeatures en assistentiesystemen. 

Het preview evenement in Leusden

De nieuwe Tiguan- en Arteon-modellen zijn tot en met 30 juli aanstaande te bezichtigen in de showroom van Pon’s Automobielhandel in Leusden. Het preview evenement is te bezoeken na aanmelding bij de Volkswagen-dealer.

Op woensdagochtend 29 juli is er tussen 9.00 uur en 12.00 uur ook gelegenheid om zonder aanmelding vooraf de auto’s te bezichtigen aan de Zuiderinslag 2 in Leusden. De registratie vindt dan plaats in de ontvangstruimte. Om 1,5 meter afstand te garanderen, kunnen 25 bezoekers gelijktijdig in de showroom terecht.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.