Leusden,
14
oktober
2019
|
14:14
Europe/Amsterdam

Elektrische Golf E-DITION nu al verkrijgbaar vanaf € 34.295

Elektrische Golf E-DITION nu al verkrijgbaar vanaf € 34.295

  • Direct uit voorraad te rijden, dus mét 4% bijtelling, vanaf € 42*** per maand
  • Elektrische Golf ook bereikbaar voor particulieren: Private Lease vanaf € 299** p/m
Samenvatting

Met de e-Golf E-DITION maakt Volkswagen elektrisch rijden aantrekkelijk voor nog meer Nederlanders. Met een nieuwe vanafprijs van € 34.295* is de speciale editie van de elektrische Golf € 6.710 lager geprijsd dan voorheen. De auto is volop uit voorraad leverbaar, waardoor zakelijke rijders dit jaar nog profiteren van 4% bijtelling. Ook voor particulieren is er goed nieuws! Zij kunnen de e-Golf E-DITION al rijden vanaf € 299** per maand via Volkswagen Private Lease.

De speciale editie van de e-Golf maakt elektrisch rijden bereikbaarder dan ooit. Hij is er voor zakelijke rijders al met een netto fiscale bijtelling vanaf slechts € 42*** per maand. 

In het aantrekkelijke Private Lease-tarief van € 299** per maand voor particuliere rijders zijn ook het onderhoud, en de autoverzekering inbegrepen. Er hoeft alleen nog te worden bijbetaald voor het laden.

Bereikbaar en zorgeloos

De e-Golf behoort sinds zijn introductie in 2014 tot de meest verkochte elektrische auto’s in Nederland. Aan de basis van het succes van de Volkswagen staat de combinatie van de elektrische aandrijving met alle geliefde eigenschappen van de Golf. Een ander sterk punt is de zeer complete standaarduitrusting. De e-Golf herken je vanbuiten aan de blauwe designaccenten en LED verlichting. Vanbinnen is de e-Golf standaard uitgerust met luxe opties, zoals een verwarmbare voorruit, spraakbediening en infotainmentsysteem 'Discover Media. De e-Golf heeft een 35,8 kWh sterke batterij en een elektromotor die 100 kW/136 pk levert. Op een volle accu heeft de elektrische Volkswagen een actieradius tot 230 kilometer****. In combinatie met een 40 kW-snellader is hij in 45 minuten voor 80 procent op te laden.

Volkswagen maakt elektrisch rijden niet alleen bereikbaar, maar ook zorgeloos. De Volkswagen-dealer kan een laadoplossing van A tot Z verzorgen, inclusief laadpunt, laadpas en mobiliteit van Shuttel.

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend.

* Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld, inclusief BTW, kosten rijklaarmaken, recyclingbijdrage en legeskosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl. Aan vermelde prijzen hangen voorwaarden, deze zijn te raadplegen bij uw dealer. 

** De Volkswagen e-Golf actieprijs geldt voor de Volkswagen e-Golf E-DITION en wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Volkswagen Financial Services, handelsnaam van Volkswagen Leasing B.V., ingeschreven in het Handelsregister onder nummer 20073305. Getoond tarief is o.b.v. private lease inclusief BTW, bij 60 maanden, 10.000 km per jaar, € 500 eigen risico en regio Utrecht. Tarieven kunnen per regio afwijken i.v.m. provinciale opcenten. Brandstof is niet inbegrepen. Na jaar 1 bedraagt de tussentijdse opzegvergoeding maximaal 40% van de resterende leasetermijnen. Afbeelding kan afwijken van de werkelijkheid. Aanbod geldig tot en met 20 december 2019, zolang de voorraad strekt. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. De Algemene Voorwaarden zijn hier te vinden. 

*** Fiscale bijtelling gebaseerd op fiscale waarde van € 33.220 en een inkomstenbelastingpercentage van 38,10%.

**** Het genoemde aantal kilometers is de theoretische maximale actieradius volgens de WLTP testsystematiek. Deze maximale actieradius kan onder meer worden beïnvloed door de voertuigconfiguratie, acculeeftijd en -conditie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.