In de media

Filter items by date
Period:
-
NRC over de Volkswagen up! GTI: "De liefste GTI sinds het oermodel"opens in new window
"Hij kost weinig, is net zo praktisch als gewone Ups, biedt de vooral in druk verkeer veilige krachtreserves van grotere auto’s en is vreselijk zuinig; ik heb er even 1 op 20 mee gereden."
17
mei
2018
www.nrc.nl
Autokopen.nl stelt de nieuwe Volkswagen T-Roc aan je vooropens in new window
"Op auto- en snelwegen is de cross-over aangenaam stil en is er veel rust in de koets. De aanwezige rijhulpsystemen, waaronder een actieve spoorassistent en dodehoekdetectie, doen hun werk naar behoren en zorgen voor een ontspannen rit waarbij je automatisch op je rijstrook blijft."
17
mei
2018
www.autokopen.nl
Autoblog maakt kennis met de nieuwe Volkswagen Touaregopens in new window
"Het unique selling point van de Touareg? Heel veel kunnen zonder het van de daken te schreeuwen. Oh, en het nieuwe Innovision is erg fraai. Volkswagen bewijst dat touchscreens niet onhandig te bedienen hoeven te zijn, zelfs niet als ze enorm groot worden."
14
mei
2018
www.autoblog.nl
Autokopen.nl maakt kennis met de nieuwe Volkswagen Polo Beatsopens in new window
"De nieuwe Polo, kortom, is een auto die meer dan ooit geschikt is als vervanger voor een groter model. Je kunt er alle kanten mee op en het voelt nooit als een bezuiniging. De Polo heeft, net als enkele van zijn concurrenten, de regels van het spel herschreven. En daar zullen heel veel nieuwe eigenaars elke dag opnieuw vrolijk van worden."
12
mei
2018
www.autokopen.nl
Autoweek op zoek naar beste hot hatch op zakformaat: "up! GTI is schoolvoorbeeld"opens in new window
“De Volkswagen up! GTI is het schoolvoorbeeld van de klassieke hot hatch: kleine auto, dikke motor. Er zit veel feeling in de besturing van de auto en dat maakt het echt leuk spelen. Dit is precies zoals een hot hatch moet zijn!”
01
mei
2018
www.autoweek.nl
AutoRai rijdt de eerste meters met de T-Roc 1.0 TSI: "Driecilinder slimme keus!" opens in new window
"De driecilinder die binnen de Volkswagen-groep bij vrijwel alle merken wordt toegepast, is soepel en stil. Trap je het gas wat verder in, dan accelereert de T-Roc zelfs verrassend pittig."
29
apr
2018
autorai.nl
AutoRAI test de nieuwe Volkswagen Tiguan Allspace: "Uit Volkswagen-hout gesneden"opens in new window
"De Tiguan Allspace is uit ander, eigen Volkswagenhout gesneden. Dat betekent: degelijke materialen, onberispelijke afwerking en doordachte functionele details zoals een apart bergvak voor de rolhoeshouder onder de vloer in de laadruimte."
07
apr
2018
autorai.nl
ANWB test de nieuwe Volkswagen Poloopens in new window
De ANWB heeft de nieuwe Volkswagen Polo Beats vergeleken met de Ford Fiesta Vignale. De Polo wint het vergelijk en scoorde voornamelijk punten met zijn grote binnenruimte, rijkere standaarduitrusting en lagere vanaf-prijs. Kijk de hele video van de ANWB op Youtube.
06
apr
2018
www.youtube.com
Autoblog bekijkt als eerste de nieuwe Volkswagen Touaregopens in new window
• “Qua design weer helemaal nieuw en fris” • “Dit is niet zomaar even een grote SUV van Volkswagen” • “Innovision Cockpit is echt briljant gedaan” • “Briljant grote Innovision Cockpit” • “Briljant mooie cockpit”
05
apr
2018
www.autojunk.nl
AutoWeek rijdt de nieuwe Volkswagen Golf R opens in new window
De Golf R is gefacelift, waarbij de tweeliter TSI 310 pk kreeg en behalve een Performance pakket met onder meer krachtiger remmen ook nog eens een Akrapovic einddemper beschikbaar kwam!
30
mrt
2018
www.autoweek.nl
TPO rijdt de nieuwe Golf Alltrack: "Uit graniet gehouwen"opens in new window
"Hoe vaak de Russische Beren ons landje zullen aanvullen komende lente weten we niet. Maar zelfs als de sneeuw (hopelijk) wegblijft, zullen er slagregens komen. Ook dan hoef je dankzij de evenwichtige vermogensverdeling geen moment nerveus te worden."
16
mrt
2018
chroom.tpo.nl
Autoblog test: "Volkswagen Golf 7.5 R Performance met Akrapovič goodness!"opens in new window
"De Golf is van dat rijtje de meest verstandige onverstandige die duidelijk zijn eigen schare liefhebbers heeft. De Golf R vormt een pakket wat alles kan, maar dan in een compact formaat."
12
mrt
2018
www.autoblog.nl
AutoWeek rijdt de eerste kilometers met de Volkswagen up! GTI: "Pretkubus"opens in new window
"Anders dan in het B- en C-segment moet je sportieve versies van auto’s in het A-segment met een vergrootglas zoeken. Alsof je met een compacte stadsauto niet eens een keer lekker uit de band zou willen springen! Met de komst van de Volkswagen Up GTI wordt de keuze in ieder geval iets groter. Is VW’s kleinste de iconische, drieletterige toevoeging waard?"
04
mrt
2018
www.autoweek.nl
Autozine test de nieuwe Volkswagen T-Rocopens in new window
"Omdat de T-Roc is gebaseerd op de Golf, worden alle sterke punten automatisch meegenomen. Denk daarbij aan moderne techniek, een rijke uitrusting, een smetteloze bouwkwaliteit en uiteraard een vertrouwd gevoel. Daar komen nu een stoere uitstraling, machtig gevoel en heel veel personalisatiemogelijkheden bij."
27
feb
2018
www.autozine.nl
AutoWeek test de nieuwe Volkswagen Polo GTIopens in new window
"Bij elke nieuwe generatie van de Polo vragen we ons af waarom je nog een Golf zou kopen. Ook de jongste versie legt de lat in zijn segment hoog. Nu volgt de GTI, die dezelfde motor heeft als zijn grotere broer, alleen met iets minder vermogen. We gaan op zoek naar de pretfactor van deze GTI. "
27
jan
2018
www.autoweek.nl
Autoblog.nl rijdt de nieuwe Volkswagen up! GTI: "Verschrikkelijk leuk"opens in new window
Autoblog.nl testredacteur Casper Heij rijdt met de nieuwe Volkswagen up! GTI de Col de Torini, een fraaie bergpas bestaande uit een aaneenschakeling van blinde bochten en hairpins.
22
jan
2018
www.autoblog.nl
NRC rijdt met de gloednieuwe Volkswagen Polo: "Een kleine, met de allure van een grote."opens in new window
NRC testredacteur Bas van Putten reed de eerste meters met de gegroeide Volkswagen Polo waarbij hij opmerkte dat de auto voorzien is van tal van innovatieve features.
06
jan
2018
www.nrc.nl
"De beste zakraket van 2017" aldus TopGear Magazine over de up! GTIopens in new window
"De up! GTI is een heuse My First Sportauto, een die ervoor zal zorgen dat je nooit meer de snelweg neemt, maar altijd alle binnen­wegen zult blijven afstruinen."
28
dec
2017
www.topgear.nl
AutoRAI ontdekt de zeilfunctie op de Volkswagen Golf 1.5 TSIopens in new window
"Wat is deze auto goed: helemaal af, of beter gezegd, misschien wel helemaal uitontwikkeld. Sterke materialen, sublieme afwerking en een bijzonder soepel onderstel zijn zaken die wel direct opvallen en die ook onmiddellijk bekoren."
24
dec
2017
autorai.nl
AutoWeek test de Volkswagen Golf 1.5 TSI 130 PK met innovatieve zeilfunctieopens in new window
"Volkswagen staat bekend om de evolutionaire aard van zijn design, dus moet je de uiterlijke wijzigingen na de recente facelift van de Golf met een vergrootglas zoeken. Het grootste nieuws zijn de nieuwe 1.5 TSI-benzinemotor en een start-stopsysteem met zeilfunctie. "
21
dec
2017
www.autoweek.nl
Autobahn rijdt de nieuwe Volkswagen Polo GTIopens in new window
"Hij ziet er goed uit en ook de prestaties zijn prima. Daarbij is het een auto met een tweelitermotor, toch heel wat anders dan de 1.6-jes en driecilinders die de concurrenten in hun GTI-achtigen inbouwen."
14
dec
2017
www.autobahn.eu
AutoWeek test de nieuwe Volkswagen Polo GTIopens in new window
"De indruk die we vandaag hebben van de Volkswagen Polo GTI is in ieder geval goed. Het is een mooie, solide afgewerkte auto waarmee je lekker kan boenderen."
12
dec
2017
www.youtube.com
Autovisie rijdt de nieuwe Volkswagen Polo GTIopens in new window
Autovisie testredacteur Jaco Bijlsma knalde met de nieuwe 200 pk sterke Volkswagen Polo GTI over de wegen van Mallorca, om uit te zoeken of de auto gemaakt is "om een lekker potje te scheuren".
10
dec
2017
autovisie.nl
E-xpeditie rijdt met de Volkswagen e-Golfopens in new window
E-xpeditie rijdt volledig elektrisch met de Volkswagen e-Golf. "De Volkswagen e-Golf overtuigt omdat ie goed is. Het is een auto die subliem rijdt."
09
dec
2017
www.e-xpeditie.nl
TopGear rijdt met de Volkswagen I.D. Buzz Conceptopens in new window
Volkswagen ontwierp een elektrische camper voor toekomstige mama’s en papa’s: de I.D. Buzz
13
nov
2017
www.topgear.nl
Autokopen.nl toont de mogelijkheden van het Active Info Display van Volkswagenopens in new window
Je kunt de Volkswagen Golf ook met Active Info Display bestellen. Autokopen.nl laat in het kort zien wat deze virtuele cockpit kan!
02
nov
2017
www.autokopen.nl
Autokopen.nl gaat offroad met de nieuwe Volkswagen Golf Alltrack: 'Modderspetters staan 'm goed'opens in new window
"Het is een goede allrounder, waarbij het grootste voordeel ‘m zit in het gemak waarmee alles gaat."
02
nov
2017
www.autokopen.nl
The Post Online rijdt met de nieuwe VW T-Roc: "Rots in de SUV-branding"opens in new window
"De 115 PK van deze turbomotor voelt en trekt bijna als een V6, terwijl je met maar de helft op pad bent. Het geeft de T-Roc een Koning, Keizer, Admiraal-achtige rijbeleving. Hij is verder robuust, sensueel , lekker compact van formaat en toch zit je verheven boven de rest van het stedelijke gekrioel."
02
nov
2017
chroom.tpo.nl
BBC TopGear maakte een video met de nieuwe Volkswagen up! GTIopens in new window
"The Volkswagen Up is a contender for our Performance Car of the Year 2017, a little GTI that could provide a real UPset against 600bhp-plus Lamborghini's and McLarens, Jack Rix explains why. "
29
okt
2017
www.youtube.com
Autovisie blikt terug op 70 jaar Volkswagen Keveropens in new window
"Precies zeventig jaar geleden, op 16 oktober 1947, reden de eerste geïmporteerde Volkswagens Nederland binnen. Zes Kevers waren het. Aan de hand van één van die Kevers neemt Autovisie-redacteur Werner Budding een duik in de geschiedenis van de Volkswagen Kever in Nederland."
16
okt
2017
www.telegraaf.nl
Autokopen.nl rijdt met de Volkswagen Arteon: "Niets te bewijzen"opens in new window
"Zie hem als praktisch én prachtig model boven de Passat, dat je vooral koopt vanwege de extra uitstraling. Dat de Arteon ook praktischer is, lijkt alleen maar mooi meegenomen en ten opzichte van de Passat én concurrentie valt ook de prijs mee. En welke motor je ook koopt: met de Arteon hoef je niets te bewijzen, dat doet zijn lijnenspel wel. "
03
okt
2017
www.autokopen.nl
AutoWeek rijdt met de Volkswagen Tiguan BiTDI opens in new window
Michiel Willebrands zoekt uit hoe de sterkste dieseluitvoering van de Tiguan rijdt.
01
okt
2017
www.autoweek.nl
Fully Charged rijdt met de e-Golfopens in new window
Jonny Smith test drives the new Volkswagen e-Golf. He liked it. "We all liked it, the e-Golf marks a genuine step change from VW."
01
okt
2017
www.youtube.com
Bright test de volledig elektrische Volkswagen e-Golfopens in new window
Bright-blogger Rutger Middendorp is onder de indruk van de Volkswagen e-Golf: "Ik kan me niet herinneren dat ik in een auto heb gezeten die een meer serene plek is dan deze e-Golf."
30
sep
2017
www.bright.nl
Autovandaag reed met klassiekers: "Nostalgisch genieten van oude Volkswagens"opens in new window
"Het zijn grote stappen in de historie, maar het is onmogelijk om in korte tijd de hele geschiedenis van Volkswagen te omvatten. Onmogelijk, omdat het merk tot zo'n enorme volume is uitgegroeid. Vandaar even de 'memory lane ' op met drie toppers."
25
sep
2017
autovandaag.nl
Autoblog rijdt met de nieuwe Volkswagen Poloopens in new window
"De Volkswagen Polo is een meer dan complete auto, die z'n toppositie in het segment ongetwijfeld zal weten te handhaven."
11
sep
2017
www.autoblog.nl
ANWB over de nieuwe Volkswagen Polo: "Het perfecte plaatje"opens in new window
"Een auto met een ijzersterke reputatie, de nieuwste techniek en een sloot binnenruimte. Daar hangt doorgaans een stevig prijskaartje aan. Maar laat het belangrijkste nieuws rond de nieuwe Volkswagen Polo nou zijn, dat hij een stuk betaalbaarder is geworden!"
06
sep
2017
www.anwb.nl
Autovisie presenteert: de nieuwe Volkswagen Poloopens in new window
Werner Budding gaat voor Autovisie TV op pad met de nieuwe Polo en zoekt uit hoe goed Volkswagens nieuwste hatchback is.
05
sep
2017
autovisie.nl
AutoBahn rijdt met de nieuwe Volkswagen Poloopens in new window
"Volgens Volkswagen was het tijd om de Polo weer eens in het nieuw te steken. Daarbij hebben ze de auto groter en goedkoper gemaakt. Autobahn voelde de nieuwe, zesde, generatie rondom Hamburg aan de tand."
05
sep
2017
www.autobahn.eu
Autoblog.nl was aanwezig bij het event van GTI Club Holland: GTI Performance & Moreopens in new window
Wouter Karssen was aanwezig bij GTI Performance & More en maakt een lijst van bijzondere Volkswagen Golf GTI's.
29
aug
2017
www.autojunk.nl
Autovisie stelt de nieuwe Volkswagen T-Roc vooropens in new window
Autovisie-redacteur Wouter Spanjaart praat je bij over de Volkswagen T-Roc tijdens de onthulling van de auto in Italië.
25
aug
2017
autovisie.nl
TopGear rijdt elektrisch met de Volkswagen e-Golfopens in new window
In een eerste impressie stelt TopGear vast dat het fijn en ontspannen toeven is in de volledig elektrische Volkswagen e-Golf.
25
aug
2017
www.topgear.nl
AutoWeek was bij de onthulling van de Volkswagen T-Rocopens in new window
AutoWeek klom in Italië voor het eerst aan boord van de nieuwe Volkswagen T-Roc
24
aug
2017
www.autoweek.nl
TopGear rijdt de Volkswagen Golf GTI TCR op Castellolí: "Een volbloed raceauto"opens in new window
"Met de hartslag van een marathonloper (en dan staan we nog stil) zitten we in de Volkswagen Golf GTI TCR, de kant-en-klare raceauto van Volkswagen. Het wachten is op oud-F1-coureur en tweevoudig Le Mans-winnaar Hans-Joachim Stuck, die ons in een pacecar het circuit van Castellolí op zal begeleiden."
04
aug
2017
www.topgear.nl
Autokopen.nl test de e-Golf: "De Golf onder de elektrische auto’s"opens in new window
"De Volkswagen e-Golf is een goede allrounder met een keurig rijbereik van in de praktijk zo’n 230 kilometer. Door deze allround-capaciteiten zal de Volkswagen e-Golf voor veel potentiële elektrische rijders de fijnste auto van het moment zijn. De e-Golf blinkt dus vooral uit door gewoon te zijn: de Golf onder de elektrische auto's. "
18
jul
2017
www.autokopen.nl
ANWB test de Volkswagen e-Golf: "Puntjes op de 'e'."opens in new window
"Zijn toegenomen rijbereik sluit naadloos aan bij de overige kwaliteiten van de vernieuwde Volkswagen e-Golf: het is nu in meerdere opzichten een praktische gezinsauto, zowel wat het de binnenruimte als de elektrische gebruiksmogelijkheden aangaat."
30
jun
2017
www.anwb.nl
ANWB Occasiontest Volkswagen Touran (2015/heden): "Een heel geslaagd model"opens in new window
"Wie ècht ruimte nodig heeft voor gezin of relaties doet in deze generatie van de Volkswagen Touran een prima aankoop."
22
jun
2017
www.anwb.nl
ANWB Occasiontest Volkswagen Passat (2014/heden): "Indrukwekkend model"opens in new window
"Wie als particulier of kleinzakelijk gebruiker behoorlijk wat kilometers maakt, heeft in de Volkswagen Passat een heerlijk gebruiksauto. De Passat is een erg fijne en comfortabele auto en biedt voor een relatief scherpe prijs erg veel auto."
21
jun
2017
www.anwb.nl
Rijtesten.nl rijdt met de Volkswagen up!: "Aantrekkelijke mix"opens in new window
"De nieuwe 90 pk TSI motor maakt rijden met de Up! stukken leuker van voorheen. Mix je deze combinatie met het unieke stylingspakket van Dr. Dre, dan heb je één van de leukste stadsauto's die momenteel verkrijgbaar is. De Up! Beats is een auto die perfect aansluit op de jonge autorijder."
17
jun
2017
rijtesten.nl
Autoblog.nl rijdt de eerste meters met de nieuwe Volkswagen Arteonopens in new window
"De Arteon is een fraaie auto die we graag in ons straatbeeld zien verschijnen."
12
jun
2017
www.autoblog.nl
Autobahn doet de eerste ervaringen op met de nieuwe Volkswagen Arteonopens in new window
“De eerste aanblik van de auto als hij op straat staat toont een behoorlijk sportief uiterlijk.”
11
jun
2017
www.autobahn.eu
AutoWeek rijdt de eerste kilometers met Volkswagen Arteonopens in new window
"Op de Duitse Autobahn ontpopt de Arteon zicht tot een heerlijke hoge-snelheidscruiser."
09
jun
2017
www.youtube.com
AutoWeek rijdt de eerste kilometers met de Volkswagen Arteonopens in new window
"Op de Duitse Autobahn ontpopt de Arteon zicht tot een heerlijke hoge-snelheidscruiser."
09
jun
2017
www.youtube.com
Octane Magazine maakt kennis met de Volkswagen Arteonopens in new window
"Resumerend is de Arteon een uitstekende entree van Volkswagen in het premium segment. Hij is ruim en fraai vormgegeven in Elegance gedaante – vooral in grijs met matzwart 20 -inch lichtmetaal – en sportief en opvallend in de metalliek gele lak waarin VW de Business R introduceerde."
04
jun
2017
www.octanemagazine.nl
Autovisie stelt de nieuwe Volkswagen Arteon vooropens in new window
"Deze Volkswagen Arteon is een comfortabele, snelle Gran Turismo. Een auto die je een lekker luxe gevoel geeft en ook goed in de uitrusting zit. De Arteon heeft een ruime cabine en ook achterin is dat goed voor elkaar."
02
jun
2017
autovisie.nl
RTL Z Magazine test de Volkswagen e-Golfopens in new window
"De nieuwe Volkswagen Golf is een heerlijk overzichtelijke wagen met fijne rijeigenschappen en een goed design. Binnen is de auto meer dan compleet."
01
jun
2017
www.rtlz.nl
Autoblog.nl rijdt de Volkswagen Golf GTI TCR: "Wat is dit gaaf!"opens in new window
Autoblog was op het circuit van Castelloli om daar te rijden in de Volkswagen Golf GTI TCR, een auto die ook meedoet in de TCR International Series.
01
mei
2017
www.abhd.nl
TopGear rijdt met de Volkswagen Golf GTI: "Nog altijd een icoon"opens in new window
"Deze GTI laat zien hoe indrukwekkend Volkswagen het idee van echte, bruikbare performance heeft weten uit te werken."
30
apr
2017
www.topgear.nl
AutoWeek rijdt met de nieuwe Volkswagen Golf Ropens in new window
"Inmiddels 310 pk sterk en verkrijgbaar met allerlei leuke extra's zoals Performance remmen en een Akrapovic-uitlaat voor een rauwer geluid."
18
apr
2017
www.youtube.com
Autovisie rijdt met de nieuwe Volkswagen Golf GTI en de Golf Ropens in new window
"De nieuwe Volkswagen Golf GTI is weer scherper dan voorheen, en de Golf R is na de facelift luider en sterker dan ooit."
15
apr
2017
www.youtube.com
AutoRai rijdt de nieuwe Volkswagen up!: "Van deze Volkswagen up! gaat je hart sneller kloppen"opens in new window
“De 90 pk sterke 1.0 TSI driecilinder benzinemotor weet ook niet van ophouden”
18
mrt
2017
autorai.nl
Autozine test de Volkswagen Golf: "Dieselpret met de Golf GTD"opens in new window
"Op de lange afstand kunnen met een moordend tempo kilometers worden gemaakt, alsof dit een grote zakenauto is. Net zo makkelijk toont de GTD een speelse en dynamische kant en dan is dit een echte pretauto."
15
mrt
2017
www.autozine.nl
Autowereld.com reed met de nieuwe Volkswagen Golfopens in new window
"Nooit eerder was de Volkswagen Golf zo vernieuwend, terwijl het goede is gebleven of zelfs verbeterd."
09
feb
2017
www.autowereld.com
Autokopen.nl: "Volkswagen up!: met de groeten van Dr. Dre"opens in new window
"De Up! is en blijft een prima auto voor alledag die zowel in de stad als ver daarbuiten degelijke rijkwaliteiten biedt."
08
feb
2017
www.autokopen.nl
ANWB: Eerste rijtest vernieuwde Volkswagen Golfopens in new window
"Publiekslieveling biedt meer gadgets en een rijkere veiligheidsuitrusting"
08
feb
2017
www.anwb.nl
Autoblog.nl Rijtest: "Volkswagen Golf 2017"opens in new window
"De Variant houdt zich prima, ondanks onze gepatenteerde Autoblog.nl Rijstijl DeLuxe© houden de remmen en het onderstel de boel prima in het gareel."
06
feb
2017
www.autoblog.nl
The Post Online: "Volkswagen Beetle Denim: spijkergoede vintage-look"opens in new window
"
De Kever was ooit een hippie-auto, maar nozemtijden herleven met de Beetle Denim!"
04
feb
2017
chroom.tpo.nl
AutoWeek op pad met de Up! Beats 1.0 TSI opens in new window
Heel subtiel heeft Volkswagen de Up gefacelift, met het blote oog zijn de verschillen nauwelijks te zien. De grote wijziging zit in de techniek: VW’s kleintje is er voortaan ook met een 90 pk TSI-motor.
08
dec
2016
www.autoweek.nl
Volkswagen Tiguan: Klaar voor de strijdopens in new window
Met de nieuwe Tiguan slaat Volkswagen terug. Hij groeide in alle opzichten, maar werd ook fors goedkoper.
10
jun
2016
www.carrepublic.nl
AUTOTEST | VOLKSWAGEN TIGUAN opens in new window
18
apr
2016
www.autowereld.com
Premium voor minder: Rijtesten.nl test Volkswagen Passat Variant GTEopens in new window
"Het woord 'premium' komt steeds in je op als je deze auto gaat beoordelen op zijn waarden."
23
jan
2016
rijtesten.nl
Autoblog test Golf GTI Clubsportopens in new window
Autoblog zoekt op het circuit van Portimao in Portugal als één der eersten de grenzen van de nieuwe Golf GTI Clubsport op.
30
nov
2015
www.youtube.com
De Golf GTI Clubsport volgens AutoWeekopens in new window
AutoWeek maakt op het circuit van Portimao in Portugal kennis met de Golf GTI Clubsport en ervaart zelf de extra boost waarmee het vermogen van de Clubsport tijdelijk tot liefst 290 pk wordt opgestuwd.
30
nov
2015
www.youtube.com
"Undercover koning van koppel"opens in new window
TopGear Magazine op pad met de Passat 2.0 BiTDI 4Motion
19
nov
2015
www.topgear.nl
Nieuw tijdperk voor Volkswagen met nieuwe Transporter en Multivanopens in new window
Autovandaag.nl maakt nabij Stockholm in Zweden de eerste kilometers met de nieuwe Volkswagens Transporter en Multivan.
19
nov
2015
www.autovandaag.nl
Gereden: Polo 1.0 TSIopens in new window
12
apr
2015
www.autoweek.nl