Leusden,
18
september
2015
|
14:07
Europe/Amsterdam

4 redenen om Volkswagen te bezoeken op de IAA

Ga jij naar de grootste autoshow ter wereld? Dit zijn 4 redenen waarom je ook zeker een kijkje moet nemen op de stand van Volkwagen op de IAA.

1. De nieuwe Volkswagen Tiguan (GTE) 

De gloednieuwe Volkswagen Tiguan staat in de spotlight tijdens de internationale autoshow van Frankfurt (IAA). De nieuwste telg van de Volkswagen line-up komt ook als plug-in hybride GTE. 

2. Golf R Touch met Gesture Control 

Gesture Control is nu nog gloed nieuw, maar straks niet meer weg te denken uit auto's. Bedien eenvoudig de functies van je infotainmentsysteem zonder knoppen te gebruiken. Hoe dat werkt zie je in de onderstaande video.

Can you imagine that soon you'll be able to control many of your car's features with a gesture? #VWIAA15 #VWThinkNew #Volkswagen

Posted by Volkswagen on donderdag 17 september 2015

3. Golf GTE Sport

Maar liefst drie motoren produceren een gecombineerd vermogen van 295 kW (400 pk) in deze droombolide. De Golf GTE Sport bestaat voor een grootdeel uit lichtgewicht koolstofvezel. Het studiemodel combineert indrukwekkende prestaties met een spectaculair design.

4. Beetle Concept R

Op de beursvloer zien we ook een oude bekende: de Beetle Concept R-Line. De stoere Beetle is te herkennen aan dikke wielkasten en 20 inch wielen. Binnenin zorgen koolstofvezel delen voor een sportieve uitstraling.